logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سی‌ویکمین نمایشگاه قرآن همزمان با آغاز سال جدید برگزار می‌شود

سی‌ویکمین نمایشگاه قرآن همزمان با آغاز سال جدید برگزار می‌شود
معاون قرآن و عترت از برگزاری سی‌و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم همزمان با آغاز سال جدید خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا معاف -معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی- در مراسم رونمایی از ۱۴ دستاورد و کلان برنامه قرآنی دولت سیزدهم در پاسخ به سوالی مبنی بر آغاز سی‌ویکمین نمایشگاه قرآن کریم گفت: سی‌ویکمین نمایشگاه قرآن کریم همزمان با آغاز سال جدید یعنی اول فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به مدت دو هفته یعنی تا ۱۴فروردین‌ماه براساس برنامه‌ریزی‌های اولیه برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: فرصت تعطیلات عید نوروز فرصت بسیار مغتنمی است برای اینکه مردم در ماه مبارک رمضان تفریح و تفرج قرآنی داشته باشند.

معاون قرآن و عترت از طراحی‌ ویژه برنامه‌هایی برای ساعات افطار و پس از آن خبر داد و افزود: امسال برنامه‌های متنوعی برای نمایشگاه در نظر گرفتیم که نسبت به سال گذشته کیفی‌تر است.

معاف همچنین یادآور شد: همزمان با آغاز سی‌یکمین نمایشگاه قرآن کریم در تمام استان‌های کشور نیز نمایشگاه قرآن کریم برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه شعار نمایشگاه امسال همچون سال گذشته «می‌خوانمت» است، خاطرنشان کرد: اولین و مهم‌ترین نکته این است که ما اول قرآن را بخوانیم، آنگاه فهم قرآنی را به دست آورده و زیست قرآنی خواهیم داشت.

معاون قرآن و عترت در مورد تفاوت نمایشگاه این دوره نسبت به سال گذشته نیز ابراز کرد: هر سال نمایشگاه قرآن تحولاتی را خواهد داشت اما امسال بیشتر بر روی موضوع کودک و نوجوان تمرکز خواهیم داشت زیرا در ایام نوروز شرکت‌کنندگان عموما به صورت خانوادگی بازدید خواهند کرد به همین منظور بخش کودک و نوجوان توسعه ویژه‌ای پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: بحث نهج‌البلاغه و حکمرانی قرآنی در نمایشگاه امسال بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت، همچنین مساجد پایگاه قرآن و حوزه‌های علمیه به عنوان فرزند قرآن در نمایشگاه امسال با طراحی ویژه‌ای روبه‌رو خواهد بود.

معاون قرآن و عترت در مورد بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن نیز اظهار کرد: در بخش بین‌الملل امسال برنامه برای حضور ۲۵ کشور انجام شده است و به طور خاص با محوریت مساله فلسطین و مقاومت ویژه مردم غزه، یمن و لبنان خواهد بود. مساله مقاومت مردم غزه جزو اصلی‌ترین بخش نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه