logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ایران یک (5)- سوریه یک (3)؛

جام ملت‌های آسیا| پیروزی نفس‌گیر تیم ملی در ضیافت مرگ‌بار پنالتی‌ها؛ مُردیم تا بُردیم

جام ملت‌های آسیا| پیروزی نفس‌گیر تیم ملی در ضیافت مرگ‌بار پنالتی‌ها؛ مُردیم تا بُردیم
دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و سوریه با پیروزی و صعود ایران در ضربات پنالتی پایان یافت.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ تیم ملی فوتبال کشورمان در چارچوب آخرین دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا 2023 - قطر، از ساعت 19:30 امشب چهارشنبه 11 بهمن در ورزشگاه عبدالله ابن خلیفه دوحه به مصاف تیم ملی فوتبال سوریه رفت که این بازی با پیروزی و صعود ایران در ضربات پنالتی پایان یافت.

سوری‌ها به‌عنوان یکی از برترین تیم‌های سوم گروه‌های شش‌گانه و از گروه B با کسب 4 امتیاز برای نخستین بار در تاریخ به مرحله حذفی جام ملت‌ها رسیده و تیم ملی ایران نیز با کسب 3 برد از 3 بازی مرحله گروهی و از گروه C، به عنوان تیم صدرنشین به دیدار یک‌هشتم نهایی جام ملت‌ها راه یافت.

در نیمه نخست تیم ملی دقایق بسیاری را صرف ساختن و پرداختن موقعیت‌ها کرد اما دفاع فشرده حریف، مانع از دست‌یابی بازیکنان به گل می‌شد. در دقیقه ۳۳ روی یک پاس، مهدی طارمی با تیزهوشی پنالتی گرفت که خودش توپ را به گل تبدیل کرد و ایران را جلو انداخت.

در این نیمه، تیم ملی موقعیت‌های زیادی داشت که می‌توانست دروازه عقاب‌های قاسیون را باز کند اما بی‌دقتی و دست‌کم گرفتن رقیب، باعث شد تا دروازه سوریه بیش از یک بار در این نیمه باز نشود.

در نیمه دوم، سوریه بهتر بازی کرد و توانست با یک تعویض، یک پنالتی از ایران بگیرد که این پنالتی را عمر خریبین به تور دروازه ما چسباند.

تیم ملی در این نیمه خیلی تحت فشار قرار گرفت و بارها تا مرز گل دوم خوردن پیش رفت، تا جایی که مهدی طارمی دومین کارت زرد خود را هم گرفت و تیم ملی از دقیقه ۹۰، ۱۰ نفره شد.

پس از این، بازی به وقت‌های اضافی رفت که تیم ملی در این دو 15 دقیقه قانونی هم نتوانست کاری از پیش ببرد تا برنده این جدال سنگین و نفسگیر در ضربات مهلک پنالتی مشخص شود.

ایران یک (5)
گل: مهدی طارمی ۳۴ (پ) - پنالتی: کریم انصاری‌فرد +، رامین رضائیان +، امید ابراهیمی +، مهدی ترابی +، احسان حاجی‌صفی +

سوریه یک (3)
گل: عمر خریبین ۶۴ (پ) - پنالتی: پابلو صباغ +، فهد یوسف -، اوسو +، علاالدین یاسین +

ترکیب ایران: علیرضا بیرانوند، احسان حاج‌صفی، شجاع خلیل‌زاده، روزبه چشمی، رامین رضاییان، سامان قدوس (63- امید ابراهیمی)، سعید عزت‌اللهی، مهدی قایدی (63- محمد محبی)، مهدی طارمی، علیرضا جهانبخش (74- علی قلی‌زاده) و سردار آزمون (8+90- سردار آزمون).

ترکیب سوریه: احمد مدنیه، ثائر کروما، ایهم اوسو، موید العجمان، عبدالرحمن ویس، خلیل الیاس، ایزاکیل العم، محمود الاسود (58- پابلو سباق)، عمار رمضان (84- فهد یوسف)، ابراهیم هیسار و عمر خریبین (87- علا الدالی).

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه