logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد

آموزش امداد و نجات و کمک‌های اولیه به ۶۰۰ هزار سرباز

آموزش امداد و نجات و کمک‌های اولیه به ۶۰۰ هزار سرباز
رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان اعلام کرد که ۶۰۰ هزار سرباز وظیفه آموزش‌های مربوط به کمک‌های اولیه و امداد و نجات را با محوریت این جمعیت فرا گرفته‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرحسین کولیوند در اختتامیه اولین دوره مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: سال گذشته زلزله در سوریه و ترکیه به وقوع پیوست که علیرغم درگیری هلال احمر در امدادرسانی در زلزله خوی، اولین کشوری بودیم که وارد سوریه و ترکیه شدیم و اتفاقا اقدامات موثری را انجام دادیم.

وی افزود: نیروهای مسلح ما در آن موقعیت در ارسال کمک‌های بشردوستانه به کشورهای زلزله‌زده کمک زیادی کردند که در نتیجه تلاش‌های انجام شده، عنوان عالی‌ترین نشان فداکاری و خدمت به جمهوری اسلامی ایران داده شد.

کولیوند گفت: از زمان شروع دوره‌های آموزش‌های کارکنان وظیفه نیروهای مسلح تا به امروز ما با ستادکل نیروهای مسلح هماهنگی خوبی داشتیم، به‌زوریکه نزدیک به ۶۰۰ هزار سرباز با کمک جمعیت هلال احمر آموزش های اولیه در حوزه امداد و نجات و همچنین کمک‌های اولیه را فرا گرفتند. مربیان جمعیت هلال احمر در مراکز آموزشی حضور پیدا کرده و اقدام به ارائه آموزش به سربازان کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه