logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اسماعیلی در حاشیه جلسه هیات دولت:

سیمرغ مردمی از سال آینده به جشنواره فیلم فجر باز می‌گردد

سیمرغ مردمی از سال آینده به جشنواره فیلم فجر باز می‌گردد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سیمرغ مردمی سال آینده به جشنواره فیلم فجر باز می‌گردد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مهدی اسماعیلی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران گفت: بودجه جشنواره فیلم فجر عمدتا از طریق حامیان مالی تامین می‌شود و مبلغ آن در پایان جشنواره اعلام خواهد شد.

وی درباره اینکه آیا از مجتبی امینی به عنوان دبیر جشنواره فیلم فجر راضی است یا خیر؟ بیان کرد: آقای امینی خیلی زحمت کشیده و ما هم از او تشکر می‌کنیم.

وی افزود: در ارتباط با مسائل حقوقی که درباره فیلم بی‌بدن مطرح شده است، وزارت ارشاد ورود نمی‌کند امیدواریم مردم از تماشای فیلم‌های جشنواره لذت ببرند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: سیمرغ مردمی از سال آینده به جشنواره فیلم فجر باز می‌گردد.

 در جمع خبرنگاران در پیش‌بینی خود از مسابقه فوتبال ایران و قطر در نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا اظهار کرد: ان‌شاءالله امشب دو بر صفر می‌بریم و به فینال صعود می‌کنیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا احتمال دارد فیلم بی‌بدن به سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر برسد، گفت: بعد از ظهر دبیر جشنواره اعلام می‌کنند.

اسماعیلی درباره اینکه گفته می‌شود خانواده هر دو طرفی که فیلم بی‌بدن از زندگی آنها ساخته شده راضی نیستند، یادآور شد: این دیگر مسائل حقوقی است و ما درگیر مسائل حقوقی آن نیستیم. ان‌شاءالله که مردم از دیدن این فیلم هم لذت ببرند.

وی در ادامه تاکید کرد: از همه اصحاب فرهنگ و هنر که یک جشنواره کم‌نظیر را رقم زدند تشکر می‌کنم. تمام بلیت‌هایی که برای فروش فیلم‌ها گذاشتیم تقریبا در بیشتر موارد فروخته شده و به نمایش‌های فوق‌العاده رسیده است که این الان نسبت به سال‌های گذشته نظیری ندارد و فیلم‌ها مکررا در بخش‌های اضافه‌تری پخش می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه