logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دروغ‌های مضحک فتنه‌گران به روایت مشاور سابق کروبی

دروغ‌های مضحک فتنه‌گران به روایت مشاور سابق کروبی
مشاور سابق مهدی کروبی ادعاهای حامیان فتنه را به تمسخر گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، کیهان در ستون ویژه های خود نوشت: داریوش سجادی همکار پیشین نشریات اصلاح‌طلب با اشاره به ادعاهای فتنه‌گران درباره مصادره به مطلوب ملت حماسه‌آفرین 9 دی و انتساب این حماسه به ساندلیس‌خوران حکومت می‌نویسد: تنها نکته مغفول در این ماجرا عدم التزام سبزها به این اقاریر مطروحه است مبنی بر آنکه؛ در 9 دی مشتی ساندیس‌خوار متصل به حکومت، در مقابل فوج میلیونی(!) که شعار می‌دادند بجنگ تا بجنگیم فائق آمدند، حال آن که همان فوج سلحشور شعار می‌دادند «موسوی دستگیر بشه- ایران قیامت میشه».

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ادامه می‌دهد: شعار «نه غزه- نه لبنان» برخلاف ساحت مذموم‌اش برخوردار از برکت هم بود. به این اعتبار که سبزها بااین شعار نگرانی طرفداران انقلاب اسلامی در جهان را مرتفع کردند و دلبستگان به انقلاب اسلامی در بیرون از مرزها که ابتدا بحران در تهران را جنگ بین بچه‌های انقلاب تلقی کرده بودند بعد از این شعار و شعارهای مشابه نگرانی‌شان مرتفع شد و مطمئن شدند این بحران در ادامه نزاع همیشگی انقلاب و ضد انقلاب است.

,
,


سجادی خاطرنشان کرد: از سال 88 به این طرف هزار و یک دلیل برای اثبات دروغ تقلب اقامه شد که البته هیچکدام نتوانست و نخواهد توانست سبزها را متقاعد کند(!) اما در این میان اگر ارزنی معرفت و انصاف بود تنها یک دلیل برای اثبات دروغ بودن تقلب تکافوی ادله می‌کرد؛ تقلب یعنی به دروغ رأی اکثریت مردم ایران به موسوی را بنام احمدی‌نژاد خوانده‌اند. از سوئی سبزها شعار می‌دادند «اگر تقلب بشه- ایران قیامت میشه». اما نشد(!) و دامنه «قیامت» در حد فاصل تهران مرکزی و شمال تهران باقی ماند. چنانچه واقعاً تقلب شده بود آنگاه قاطبه ملت با یک بغض ملی شانه به شانه سبزها ایران را قیامت می‌کردند که نکردند!

,
,


وی در پایان نوشت: اخیراً جلال جلالی‌زاده، نماینده سابق مجلس درباره اخراج محمود احمدی‌نژاد از جمعیت ایثارگران، با بیان اینکه توبه و اعتراف هرکس و هر گروهی از اشتباهاتش، حرکت مثبت و ارزنده‌ای است، اظهار داشته «این موضوع موجب می‌شود تا دیگرانی هم که دچار اشتباه در تصمیم‌گیری‌های کلان شده‌اند، اعتراف و از مردم عذرخواهی کنند» فرمایش جلالی‌زاده فرمایش متینی است اما قابل تسری است و همه آن کسانی هم که در جبهه مقابل طی 5 سال گذشته لجوجانه و عنودانه با ناخن کشیدن بر سیمای جمهوریت و رهبری نظام، کشور را در التهاب نگاه داشتند ایشان نیز اکنون و به همین طریق موظفند دست به یک «بازتولید بیعت رضوان» بزنند.

,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه