logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

خلجی:

هر نوع پرداخت از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی شرکتهای دولتی باید در سامانه متمرکز درج شود

هر نوع پرداخت از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی شرکتهای دولتی باید در سامانه متمرکز درج شود
سپهر خلجی گفت: از سال جاری هر نوع پرداخت از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی شرکتهای دولتی باید در سامانه متمرکز به صورت شفاف درج شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سپهر خلجی، رئیس شورای نظارت بر اجرای دستورالعمل مسئولیت اجتماعی در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که اجرای دستورالعمل مسئولیت اجتماعی شرکت‌های دولتی در چه وضعیتی است؟ گفت: در راستای مجموعه اقدامات دولت برای شفاف‌سازی و نظارت پذیر کردن بخشهای مختلف از ابتدا موضوع ساماندهی و شفاف‌سازی شیوه هزینه‌کرد اعتبارات مربوط به مسئولیت اجتماعی در شرکتهای دولتی از موضوعات مطرح در دولت بود.

وی افزود: در همین زمینه، دولت بنا به تکلیف قانونی بودجه ۱۴۰۲ آیین نامه ای را تصویب و در آبان ماه سال جاری ابلاغ کرد و این موضوع در بودجه سال 1403 هم تکرار شده است که براساس آن ضروری است تا تمام شرکت های دولتی همه پرداخت های خود از سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی را در سامانه ای که به همین منظور ایجاد می شود ثبت کنند و از طرفی تمام اشخاص حقیقی و حقوقی هم که برای فعالیت‌های مربوطه تقاضای دریافت اعتبارات از محل مسئولیت اجتماعی دارند نیز باید درخواست خود را در همین سامانه ثبت کنند.

رییس شورای اطلاع رسانی دولت تأکید کرد: هدف اصلی در گام اول، شفاف سازی هزینه کرد اعتبارات مسئولیت اجتماعی است که این وجوه توسط کدام شرکت ، به چه مجموعه‌های حقیقی و حقوقی و برای چه فعالیت هایی پرداخت می‌شود.

خلجی براساس دستورالعمل هیات وزیران افزود: شورایی برای نظارت بر اجرای این دستورالعمل متشکل از رییس شورای اطلاع رسانی دولت، نمایندگان معاونت اجرایی ریاست جمهوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور در ریاست جمهوری تشکیل شده است.

وی همچنین گفت: براساس مصوبه هیات وزیران  ۱۱ سرفصل در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و بهداشتی  و محرومیت زدایی برای اختصاص منابع مسئولیت اجتماعی شرکتهای دولتی پیش بینی شده است. از آنجا که براساس همین مصوبه ترک فعل و عدم رعایت شفاف سازی در هزینه کردهای مسئولیت اجتماعی تبعات حقوقی برای مدیران این شرکت ها دارد، لذا تحقق شفافیت و روشن بودن مسیر تخصیص و تامین منابع و هزینه کردهای مسئولیت اجتماعی در تمام شرکتهای دولتی از مطالبات دولت است.

خلجی ادامه داد: با توجه به ایجاد زیرساخت‌ها، امیدواریم از  اسفندماه، تمام هزینه‌کردها در شرکت های دولتی در سال جاری به صورت کامل ثبت شود و در مجامع سال آینده این شرکتها، گزارش کامل فرایند تصمیم گیری و هزینه‌ کردها در حوزه مسئولیت اجتماعی منتشر شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه