logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اتحادیه آفریقا اجازه نداد هیأت صهیونیستی در نشست این اتحادیه شرکت کند

اتحادیه آفریقا اجازه نداد هیأت صهیونیستی در نشست این اتحادیه شرکت کند
یک مقام آفریقایی چهارشنبه شب گفت که اتحادیه آفریقا به هیأت صهیونیستی اجازه نداد که در نشست کشورهای عضو این اتحادیه در اتیوپی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این دیپلمات آفریقایی که به نام و کشورش اشاره نشده، به شبکه الجزیره قطر گفت: این هیأت اسرائیلی به دنبال آن بود که دیدگاه خود درخصوص جنگ غزه را اعلام کند که اتحادیه آفریقا اجازه شرکت این هیات در نشست این اتحادیه را نداد.

این دیپلمات افزود: اتحادیه آفریقا همچنین با شرکت مدیرکل وزارت امورخارجه اسرائیل در جلسه این اتحادیه مخالفت کرده است.

وی گفت: هیأت اسرائیلی تلاش کرد که برخی از کشورهای آفریقایی را متقاعد کند تا از عضویت اسرائیل در این اتحادیه به عنوان عضو ناظر حمایت کنند.

منابع دیگری به تارنمای اینترنتی شبکه المیادین گفته اند که این هیأت صهیونیستی به صورت محرمانه در سی و هفتمین اجلاس اتحادیه آفریقا در آدیس آبابا شرکت می‌کند.

به گفته این منابع، این هیأت ۲ روز پیش وارد آدیس آبابا شده تا با کشورهای متحد و حامی درباره دستیابی رژیم صهیونیستی به عضو ناظر در اتحادیه آفریقا رایزنی کند.

منابع المیادین اعلام کرد که هیأت رژیم صهیونیستی متشکّل از مدیرکل وزارت امور خارجه این رژیم و مدیر بخش مدیریت آفریقا است.

سال گذشته نیز کشورهای آفریقایی خواستار لغو عضویت رژیم صهیونیستی به عنوان عضو ناظر شده بودند.

دبیرخانه اتحادیه آفریقا پیش از برگزاری سی و ششمین نشست سران اتحادیه آفریقا درحالی در آدیس آبابا برگزار شد که با فشارهای الجزایر و آفریقای جنوبی، دعوت خود از رژیم صهیونیستی برای شرکت در این نشست را پس گرفته بود.

با این حال در آن زمان نیز هیأت رژیم صهیونیستی در میانه‌های جلسه به صورت مخفیانه وارد سالن شد که با اعتراض برخی از اعضا و توسط نیروهای انتظامات به خارج از سالن محل برگزاری نشست اخراج شد.

سی و ششمین نشست سران اتحادیه آفریقا اواخر بهمن سال گذشته با شعار"تسریع در ایجاد منطقه آزاد تجاری آفریقا" برگزار شده بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه