logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سران آفریقا حمله رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کردند

سران آفریقا حمله رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کردند
سران آفریقا شنبه در جریان نشست سران اتحادیه آفریقا، حمله رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرده و خواستار پایان فوری جنگ در غزه شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از تارنمای خبری تی‌آرتی، سران کشورهای آفریقایی از جمله موسی فکی رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا و غزالی عثمانی رئیس جمهور کومور و رئیس سابق اتحادیه آفریقا در جریان سخنرانی‌های خود در جریان نشست سران اتحادیه آفریقا خواستار برقراری آتش‌بس در غزه شدند.

در جریان این کنفرانس موسی فکی رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا، حمله (رژیم) اسرائیل را وحشی‌ترین نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه دانست و گفت: تل‌آویو به دنبال نابودی ساکنان غزه است.

فکی ضمن اعلام همبستگی کشورهای اتحادیه آفریقا با مردم فلسطین، تاکید کرد: ما حملات وحشیانه (رژیم) اسرائیل به مردم غزه را که در تاریخ بشریت بی‌سابقه است، به شدت محکوم می‌کنیم.

غزالی عثمانی رئیس جمهور کومور و رئیس سابق اتحادیه آفریقا نیز ضمن تمجید از شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری، یادآور شد: متأسفانه ارتش (رژیم) اسرائیل در مقابل چشم ما در حال جنایت و نسل‌کشی در غزه است.

عثمانی با تاکید بر اینکه جامعه بین‌المللی نمی‌تواند چشمان خود را بر روی جنایاتی که از سوی نظامیان اسرائیلی در غزه انجام می‌شود، ببندد، خاطرنشان کرد: این جنایت‌ها نه تنها در فلسطین هرج و مرج ایجاد کرد بلکه پیامدهای فاجعه باری در بقیه جهان داشته است.

به نوشته تی‌آرتی، در این نشست همچنین سران کشورها و دولت‌های اتحادیه آفریقا (AU) محمد ولد غزوانی رئیس جمهور موریتانی را به عنوان رئیس جدید اتحادیه آفریقا برای سال ۲۰۲۴ انتخاب کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه