logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر دومین جشنواره علمی شهید چمران خبر داد:

برگزاری جشنواره در سطح ملی دوم اسفند در دانشگاه تهران

برگزاری جشنواره در سطح ملی دوم اسفند در دانشگاه تهران
وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور و دبیر دومین جشنواره علمی شهید چمران از برگزاری این جشنواره در سطح ملی در روز چهارشنبه دوم اسفند ماه در دانشگاه تهران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور،  وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور و دبیر دومین جشنواره علمی شهید چمران گفت: این جشنواره در سطح ملی در روز چهارشنبه دوم اسفند ماه در سالن همایش خواجه عبدالله انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۲ ظهر برگزار می شود.  

وی عنوان کرد: در این مراسم که با سخنرانی مقامات کشوری و لشکری و با حضور رؤسا و استادان دانشگاه ها و نیز مسئولان بسیج اساتید استان های سراسر کشور همراه خواهد بود، با اهدای جوایزی، از نفرات برتر محورهای جشنواره تجلیل خواهد شد.

دبیر دومین جشنواره علمی شهید چمران آرایی گفت: پس از برگزاری جشنواره در سطح استانی و معرفی نفرات برتر به دبیرخانه ملی جشنواره، داوران علمی در سطح ملی مبتنی بر شیوه نامه و ضوابط مربوط، تعداد ۱۴ نفر برتر در هشت محور جشنواره را برگزیدند به این ترتیب که در سه محور "کتاب"، "مقاله" و "طرح پژوهشی، فناورانه، کسب و کار نوآور و دانش بنیان" به تفکیک گروه های علوم انسانی و هنر،  علوم پایه و کشاورزی و علوم فنی و مهندسی و در پنج محور "بسته سیاستی"، "کرسی نظریه پردازی، نقد و مناظره"، "جهادگران تبیین"، "راهيان علم، پیشرفت و فناوری"، "راهنمایی، مشاوره، نظارت و راهبری" بدون تفکیک گروه، از هر محور یک نفر برتر انتخاب شده اند.

معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور در پایان تأکید کرد: ضمن دعوت از اساتید، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی برای شرکت در این مراسم، امیدواریم دستاوردهای این جشنواره بتواند برای کمک به نیازهای حکمرانی و سیاستگذاری کشور مورد بهره برداری قرار گیرد‌.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه