logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دهیار علی‌آباد‌‌ گونه کرج در گفتگو با «تیتر یک»:

شوری آب روستای ٨ هزار نفری کرج را رنج می‌دهد

شوری آب روستای ٨ هزار نفری کرج را رنج می‌دهد
دهیار علی‌آباد گونه کرج، گفت: آبفا باید چاره‌ای برای مردم علی‌آباد گونه بیندیشد چرا که این‌ روستا با شوری آب مواجه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «تیتر یک»، گفت: روستای علی‌آباد گونه در جنوبی‌ترین بخش کرج واقع شده است.

دهیار روستای علی‌آباد گونه کرج جمعیت این‌ روستا را ٨ هزار نفر اعلام کرد و افزود: آب این‌ روستا شور بود لذا آبفا اقدام به شیرین کردن آب کرد.

وی اظهار داشت: تابستان سال آینده آبفا باید چاره‌ای برای مردم علی‌آباد گونه بی‌ندیشد چرا که همچنان مردم با شوری آب مواجه هستند.

اسدی تصریح کرد: مردم روستا با دامپروری، کار در شهرک‌های صنعتی و تولیدی امرار معاش می‌کنند و علی‌آبادگونه تلفیقی از شهر و روستا است.

دهیار روستای علی‌آباد گونه ادامه داد: زمین‌های کانون بازنشستگان از سال‌های دور رها و تبدیل به نخاله‌دان منطقه کرج تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه نخاله ساختمانی از شهر‌های اطراف به زمین مذکور منتقل می‌شود، گفت: بهسازی محوطه امام‌زاده عبدالله مطالبه مردم است.

اسدی افزود: افزایش سرانه مسکن، تغییر کاربری‌ها، اصلاح معابر و توسعه طرح هادی از مسائل و مشکلاتی است که باید آن را رفع کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه