logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرعامل آسیاتک در جمع کارفرمایان برتر سازمان تامین اجتماعی

مدیرعامل آسیاتک در جمع کارفرمایان برتر سازمان تامین اجتماعی
مهندس یوسفی‌زاده به دلیل رعایت نظم مالی آسیاتک در برابر تامین اجتماعی و رضایت سازمانی و سرمایه انسانی آن در جشنواره ملی کارفرمایان برتر، به‌عنوان یکی از کارفرمایان برتر کشور انتخاب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این شرکت در یازدهمین دوره از جشنواره ملی انتخاب کارفرمایان برتر سازمان تامین اجتماعی که سه‌شنبه هفته جاری، اول اسفند ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات سازمان حج و زیارت برگزار شد، به‌‌عنوان کارفرمای برتر شرق استان تهران انتخاب شد. رعایت نظم مالی در برابر تامین اجتماعی، رعایت دقیق قوانین کار، رضایت سازمانی و کارکنان، چشم‌اندازهای خود برای اشتغال‌آفرینی و برنامه‌ها و چشم‌اندازهای خود برای جلب رضایت و تعالی سرمایه انسانی و  ... از عوامل اصلی موفقیت و انتخاب آسیاتک در میان برترین کارفرمایان سال 1402  بوده است.  

در این مراسم که با حضور میرهاشم موسوی، مدیرکل سازمان تامین اجتماعی، حمیدرضا سیفی، دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران و جمعی از مدیران سازمان تامین اجتماعی و وزارت کار برگزار شد، از ۳۳ کارفرمای برتر در تمامی استان‌های کشور به دلیل نقش موثر آنها در پیشبرد اقتصاد کشور و تعامل با سرمایه انسانی و تلاش برای تعالی آنها تقدیر کرد.

شرکت انتقال داده‌های آسیاتک بهمن ماه 1382 در زمینه ارائه خدمات IT آغاز به‌کار کرد و امروز پس از گذشت 20 سال در زمنیه‌های متنوعی چون ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+،LTE، اینترنت فوق سریع فیبر نوری (FTTH) و بی‌سیم (OWA) به کاربران خانگی و ارائه خدمات حوزه اینترنت و انتقال داده، خدمات حوزه مرکز داده (Data Center)، خدمات حوزه تلفن ثابت موسوم به آسیاتل و پیامک به کاربران سازمانی، داعیه‌دار ارائه کامل‌ترین راهکارهای ارتباطی خانگی و سازمانی  است. 
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه