logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

وزیر خارجه آمریکا:

مخالف جدی شهرک‌سازی های جدید اسرائیل هستیم

مخالف جدی شهرک‌سازی های جدید اسرائیل هستیم
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا از طرح اسرائیل برای ساخت سه هزار شهرک جدید در کرانه باختری اشغالی ابراز تاسف و ناامیدی کرد و گفت که آمریکا مخالف جدی شهرک سازی های جدید اسرائیل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز جمعه به وقت محلی در نشستی خبری در بوئنوس آیرس، آرژانتین افزود: «ما از این طرح ناامید هستیم. سیاست دیرینه آمریکا در دولت های جمهوری خواه و دموکرات بر این اصل بودن که شهرک سازی های جدید برای دستیابی به صلح پایدار نتیجه معکوس دارند.»

وزیر خارجه آمریکا افزود: آنها همچنین با قوانین بین المللی مغایرت دارند. دولت آمریکا همچنان با گسترش شهرک سازی به صورت جدی مخالف است. به نظر ما، این اقدام فقط امنیت اسرائیل را تضعیف می کند.

کاخ سفید نیز طرح‌های جدید اسرائیل برای توسعه شهرک‌سازی در کرانه باختری را باعث تاسف و ناامیدی خواند و ادامه شهرک‌سازی اسرائیل در سرزمین‌های فلسطینی را برخلاف قانون بین‌المللی دانست.

معاون سخنگوی کاخ سفید تصریح کرد: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا همچنان به ‌طور کامل به تعهد امکان دستیابی به راه‌حل دو کشوری پایبند است.

او همچنین مدعی شد: پس از پایان عملیات نظامی، حماس جایی در آینده حکمرانی غزه نخواهد داشت.

آمریکا به رغم حمایت های همه جانبه از رژیم اسرائیل در جنگ کنونی که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) آغاز شده، در تلاش است با میانجیگیری مصر و قطر، توافق دوباره ای میان اسرائیل و حماس برای برای آزادی اسرا و وقفه دوباره در این جنگ برقرار شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه