logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در ریباندها بهتر بودیم؛

دمیر: پنجره را با 2 برد قاطع تمام کردیم/ تیم بسکتبال قطر «تیم ملی» نیست!

دمیر: پنجره را با 2 برد قاطع تمام کردیم/ تیم بسکتبال قطر «تیم ملی» نیست!
سرمربی تیم ملی بسکتبال گفت: وانستیم با عملکرد خوب به برد قاطعی در این بازی دست یابیم و پنجره را با دو برد به پایان برسانیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ هاکان دمیر، سرمربی تیم ملی بسکتبال کشورمان پس از پیروزی شب گذشته برابر هند اظهار داشت: قبل از هر چیزی باید به تیم خودم تبریک بگویم چون ما سفر سختی تا دهلی داشتیم. سفر تهران تا دهلی خیلی طولانی بود و تیم ما خسته شد، با این حال اما توانستیم عملکرد خوبی را در هر دو فاکتور حمله و دفاع داشته باشیم و به برد خوبی دست یافتیم.

وی در ادامه بیان داشت: تیم ملی هند نیز در زمین بازی خوبی را به نمایش گذاشت، آن‌ها مقابل قزاقستان هم بازی نزدیکی را واگذار کرده بودند اما ما توانستیم با عملکرد خوب به برد قاطعی در این بازی دست یابیم و پنجره را با دو برد به پایان برسانیم. به تیم خودم، فدراسیون خودمان و هواداران‌مان تبریک می‌گویم. 

دمیر درباره تفاوت بازی با هند و قطر عنوان داشت: به نظر من امروز شاهد تیم خوبی از هند بودیم و کادرفنی خوبی هم کنار تیم ملی هند حضور دارد. قطعا شاهد بهتر شدن تیم هند در آینده خواهیم بود اما اصلا نمی‌شود بازی ما با قطر را با تیم ملی هند مقایسه کرد.

وی راجع به تیم ملی قطر تأکید داشت: تیم ملی قطر یک تیم ملی نبود چون آن‌ها سه بازیکن بوسنیایی، یک بازیکن مصری، یک بازیکن آمریکایی و یک بازیکن سنگالی داشتند و اصلا نمی‌توان گفت تیم ملی قطر یک تیم ملی بود. من نمی‌دانم فیبا چگونه این اجازه را به قطر داده است که با این تعداد بازیکن خارجی در این رقابت‌ها شرکت کند و اصلا این موضوع جوانمردانه و انصاف نیست.

سرمربی تیم ملی بسکتبال درباره اصلی‌ترین دلیل برد قاطع ایران مقابل تیم ملی هند نیز گفت: ما امروز در ریباند حمله و دفاع عملکرد خوبی داشتیم و همین موضوع باعث برد قاطع ما شد. البته هند هم عملکرد خوبی داشت اما ما در ریباندها بهتر عمل کردیم. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه