logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرماندار تهران خبر داد

انصراف ۳۶۰ نامزد انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تهران

انصراف ۳۶۰ نامزد انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تهران
فرماندار تهران از انصراف ۳۶۰ نفر از داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران خبر داد.

به گزارششبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛احمد قیومی فرماندار تهران صبح سه‌شنبه ۸ اسفند ۱۴۰۲ در نخستین اجتماع نامزدهای حوزه انتخابیه تهران که در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، با اشاره به پایان مهلت اعلام انصراف داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: داوطلبان انتخابات مجلس تا ساعت هشت صبح امروز فرصت داشتند که انصراف خود را اعلام کنند و تا این لحظه ۳۶۰ نفر انصراف دادند.

وی افزود: تا این لحظه ۳۳۸۷ نفر نامزد برای حوزه انتخابیه تهران باقی مانده است که از این تعداد ۲۸۳۷ نفر آقا و ۵۵۰ نفر خانم هستند.

فرماندار تهران با تاکید بر اینکه تمامی عوامل برگزاری انتخابات آماده‌اند تا در روز جمعه آرای مردم شریف حوزه انتخابیه تهران را برای انتخاب ۳۰ نماینده مجلس  اخذ کنند، گفت: نمایندگان این حوزه انتخابیه نمایندگانی هستند که بصورت خاص در مجلس اثرگذاری دارند و بزرگترین حوزه انتخابیه محسوب می‌شود. این حوزه انتخابیه حدوداً ۷۰ درصد تایید صلاحیت را در کل آرا به خود اختصاص داد که این موضوع در دوره‌های مختلف مجلس عددی بالا در تایید صلاحیت‌های داوطلبان برای حوزه انتخابیه تهران محسوب می‌شود.

قیومی با بیان اینکه امید است که با تلاش شبانه روزی توفیق برگزاری بهترین انتخابات برای مردم را داشته باشیم و با مشارکت مطلوبی مواجه باشیم، اظهار کرد: تمامی اقدامات ما برای برگزاری انتخابات بر اساس قانون جدید انتخابات است و تمامی متولیان و مجریان انتخابات از بطن مردم و همچنین دستگاه‌های مختلف به ویژه آموزش و پرورش تعیین شدند و آموزشهای لازم را مطابق با نقشی که در این انتخابات دارند فراگرفتند و آمادگی کامل دارند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه