logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سرهنگ مؤمنی:

مقصر ۷۲ درصد از تصادفات موتورسیکلت سواران، راکبان آنها هستند

مقصر ۷۲ درصد از تصادفات موتورسیکلت سواران، راکبان آنها هستند
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت:در ۷۲ درصد از تصادفاتی که موتورسواران فوت شده‌اند، خود آن‌ها مقصر در حادثه بوده‌اند که نشان دهنده تخلفات آنها بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سرهنگ احسان مؤمنی معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ صبح امروز در برنامه‌ای در خصوص تخلفات موتورسواران در پایتخت گفت: موتورسیکلت یک وسیله نقلیه ارزان، سبک و دارای قدرت مانور بسیار بالاست که می‌تواند سرعت زیاد هم برود. موتورسیکلت می‌تواند هم برای تفریح و هیجان و هم برای کار و درآمدزایی و نیز به منظور استفاده از یک وسیله حمل و نقلی و رفت و آمدی و رفتن به سر کار از آن استفاده کرد.

وی افزود: روز به روز بر تعداد استفاده کنندگان و بر تعداد دستگاه‌های موتورسیکلت افزوده می‌شود. جالب است بدانید در کل کشور حدود ۱۲ میلیون موتورسیکلت وجود دارد که فقط در شهر تهران ۴ میلیون ۳۰۰ هزار موتورسیکلت تردد می‌کند. یعنی ۳۶ درصد از موتورسیکلت‌های کل کشور در پایتخت وجود دارد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: یکی از دغدغه‌های اصلی مسؤولین بحث تردد موتورسیکلت‌ها است و دلیل آن هم بی نظمی‌ها و تخلفاتی است که انجام می‌دهند. برخی از این موتورسواران با تخلفات خود باعث تصادف و حوادث رانندگی می‌شوند و این موضوعات از دغدغه‌های اصلی پلیس راهور تهران بزرگ و همچنین جز مطالبات به حق شهروندان است، مردم تقاضا دارند با تخلفات موتورسواران برخورد شده تا نظم بیشتری در سطح شهر حاکم شود.

سرهنگ مؤمنی افزود: مقصر حدود ۴۷ درصد از فوتی‌های شهر تهران رانندگان موتورسیکلت هستند. یک زمانی بود که می‌گفتیم ۳۳ درصد از تصادفات فوتی مربوط به موتورسیکلت سواران است زیرا آن زمان در شهر تهران حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار موتورسیکلت در شهر تهران وجود داشت، اما الان حدود ۴ میلیون ۳۰۰ هزار موتورسیکلت در پایتخت تردد می‌کنند که به همین ترتیب در حال حاضر مقصر ۴۷ درصد از فوتی‌ها موتورسیکلت سواران هستند.

وی گفت: جالب است بدانید در ۷۲ درصد از تصادفاتی که موتورسواران فوت شده‌اند، خود آنها مقصر در حادثه بوده‌اند که نشان دهنده تخلفات آنها بوده است. تخلفاتی مانند عبور از چراغ قرمز، تردد در خطوط ویژه، تردد در پیاده روها، حرکت خلاف جهت از مواردی بوده که عمدتاً این موتورسواران انجام داده و جان خود را از دست داده‌اند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه