اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

خط‌ونشان تلگرام برای واتس‌اپ!

خط‌ونشان تلگرام برای واتس‌اپ!
«پاول دورف»، بنیانگذار تلگرام از طریق کانال شخصی خود اعلام کرد که کاربران این اپلیکیشن اکنون می‌توانند حساب‌های شخصی خود را به حساب‌های تجاری تبدیل کنند. با این وجود، کاربران می‌توانند اطلاعاتی مانند آدرس و ساعت کاری را به پروفایل خود اضافه کنند. البته این قابلیت در حال حاضر فقط برای کاربران پریمیوم تلگرام ارائه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «پاول دورف»، بنیانگذار تلگرام از طریق کانال شخصی خود اعلام کرد که کاربران این اپلیکیشن اکنون می‌توانند حساب‌های شخصی خود را به حساب‌های تجاری تبدیل کنند. با این وجود، کاربران می‌توانند اطلاعاتی مانند آدرس و ساعت کاری را به پروفایل خود اضافه کنند. البته این قابلیت در حال حاضر فقط برای کاربران پریمیوم تلگرام ارائه شده است.

براساس گزارش دیجیاتو، طبق توضیحات دورف، حساب‌های تجاری تلگرام به‌ویژگی‌های دیگری از جمله سازماندهی چت با برچسب‌های رنگی، پیام‌های خوشامدگویی خودکار و میانبرهایی برای پاسخ سریع نیز دسترسی خواهند داشت.

خط‌ونشان تلگرام برای واتس‌اپ!

اضافه‌شدن قابلیت‌های هوش مصنوعی به تلگرام

دورف همچنین گفت که در ماه جاری ویژگی‌های تجاری بیشتری برای کاربران تلگرام ارائه خواهد شد، از جمله راهی برای ساخت چت‌بات‌های هوش مصنوعی برای ارائه خدمات مشتریان.

او می‌گوید: «حساب‌های تجاری تلگرام می‌توانند از چت‌بات‌ها به‌عنوان منشی خود استفاده کنند تا به تمام یا برخی از چت‌ها پاسخ دهند. با وجود هوش مصنوعی، این چت‌بات‌ها می‌توانند فرایند اتوماسیون خدمات مشتریان را به سطح کاملاً جدید ارتقاء دهند.»

تلگرام در تلاش است تا با ارائه این ویژگی‌های جدید، با سرویس پیام رسان واتس‌اپ رقابت کند که تعداد کاربران فعال ماهانه آن، سال گذشته از مرز 200 میلیون کاربر عبور کرد. متا در حال حاضر روی ارائه قابلیت‌های متمرکز بر کسب‌وکارها برای واتس‌اپ تمرکز کرده است.

در طول دو سال گذشته، تلگرام که بیش از 800 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد، نیز تلاش کرده تا ویژگی‌های تجاری سرویس خود را افزایش دهد. این اپلیکیشن همچنین در حال برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی پلتفرم تبلیغاتی خود است که برای صاحبان کانال‌ها درآمد به‌همراه خواهد داشت.

اخیراً آپدیت دیگری برای تلگرام منتشر شده بود که تغییرات زیادی برای گروه‌ها به همراه داشت. دورف همچنین اخیراً 10 هزار اشتراک پریمیوم رایگان به مشترکین کانال خود اهدا کرده بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه