logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

ملکی در گفتگو با دانا مطرح کرد؛

ضرورت آموزش و فرهنگ سازی ایمنی برای شهروندان/ ایستگاه های آتش نشانی ارتقا داده شده است

ضرورت آموزش و فرهنگ سازی ایمنی برای شهروندان/ ایستگاه های آتش نشانی ارتقا داده شده است
سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: یکی از مهمترین اهداف سازمان آتش نشانی برای پیشگیری از حوادث، آموزش و فرهنگ سازی ایمنی برای شهروندان است.

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا گفت:   در طول سال 1402 سازمان اطفای حریق به همراه دستگاه قضایی، شورای شهر و شهرداری تهران، برای بهبود ایمنی عمومی و کاهش خطرات حریق در شهر، اقداماتی گسترده انجام دادند. این اقدامات شامل بررسی و ارزیابی ساختمان‌های پرخطر، آموزش‌های ایمنی برای شهروندان، و تجهیزات جدید آتش‌نشانی بوده است.

ملکی تصریح کرد: سال گذشته و در شهر تهران129 ساختمان پر خطر داشتیم که با همت و تلاش این تیم‌ها، تعداد ساختمان‌های پرخطر در شهر تهران از 129 عدد به71 عدد کاهش یافته است. این اقدامات باعث افزایش امنیت و حفاظت از مردم در برابر حریق و سوانح مختلف شده است.

وی همچنین به موضوع فرهنگسازی اشاره کرد و گفت: یکی از مهم ترین اهداف سازمان آتش نشانی برای پیشگیری از حوادث، آموزش و فرهنگ سازی ایمنی برای شهروندان است، که در سال گذشته بالغ بر یک میلیون نفر از شهروندان از آموزش‌های ایمنی آتش‌نشانی بهرمند شده‌اند. این آموزش‌ها شامل رفتارهای درست در مواجهه با حریق، استفاده صحیح از وسایل اطفای حریق، و اقدامات امنیتی در مواقع ضروری است.

ملکی افزود: به همراه این اقدامات، تجهیزات جدیدی برای ایستگاه‌های آتش‌نشانی تهیه وایستگاه ها ارتقا داده شده است، تا اطفای حریق و مداخله در سوانح بهبود یابد و به شهروندان خدمات بهتری ارائه شود. این تلاش‌ها نشان از پیگیری و توجه مسئولان به ایمنی و سلامت جامعه است و برای ایجاد یک محیط زندگی ایمن‌تر و خوشایند تر تلاش میشود.

خبرنگار : رها رمضانی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه