logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در حاشیه جلسه هیات دولت؛

اسماعیلی: فروش فیلم‌های سینمایی به یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسید

اسماعیلی: فروش فیلم‌های سینمایی به یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسید
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تعداد سینما از ۵۷۰ سالن در آغاز فعالیت دولت سیزدهم به ۹۰۰ سالن افزایش یافته است، گفت: فروش فیلم‌های سینمایی در سال جاری از ۴۰۰ میلیارد تومان به یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی اسماعیلی روز چهارشنبه - ۲۳ اسفندماه - در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفت: سال ۱۴۰۲ برای حوزه فرهنگ، هنر و رسانه سال خاصی بود و کشور بعد از مشکلاتی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ با توطئه دشمنان ایجاد شد، از حوزه عادی سازی فعالیت‌ها وارد دوره طلایی شد.

وی افزود: شاید در ابتدای فعالیت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در دولت سیزدهم برخی برای موفقیت‌های این حوزه ابراز تردید داشتند. اما حوزه فرهنگ و هنر در همه بخش‌ها از جمله تئاتر، رشته‌های صحنه‌ای و سینما، حد نصاب‌ها و رکوردهای جدیدی به دست آورد که برخی از این رکوردها بیش از ۳ دهه تغییر نیافته بود و برای نخستین بار محقق شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت حوزه سینما عنوان کرد: در این حوزه سال را در حالی به اتمام می‌رسانیم که فروش فیلم‌های سینمایی از حدود ۴۰۰ میلیارد تومان به نزدیک یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در سال جاری و همچنین تعداد سینماها از ۵۷۰ سالن در آغاز دولت به ۹۰۰ سالن سینما رسیده است.

اسماعیلی با اشاره به اسناد مهمی که در ۲ سال اخیر با مدیریت این وزارتخانه به سرانجام رسیده است، تصریح کرد: سند موسیقی، موضوع ایجاد شهرجدید صنایع خلاق و ده‌ها ریل گذاری دیگر در حوزه هنر و رسانه انجام شده است.

آغاز نمایشگاه قرآن کریم از ابتدای نوروز در سراسر کشور

وی اضافه کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ابتدای نوروز ۱۴۰۳ نمایشگاه بزرگ قرآن کریم را با شعار می‌خوانمت در تهران و ۳۰ استان کشور و همزمان با ایام ماه مبارک رمضان آغاز خواهد کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه طبق برآوردهای انجام شده استقبال ۵ میلیون نفری از نمایشگاه قرآن در تهران انجام خواهد شد، گفت: استقبال بین المللی ارزنده‌ای از نمایشگاه پیش بینی شده است وبه بخش غزه به صورت ویژه در نمایشگاه قرآن پرداخته خواهد شد.

اسماعیلی بخش کودک و نوجوان را از بخش‌های اصلی نمایشگاه بزرگ قرآن نام برد و خاطرنشان کرد: دراین نمایشگاه از خادمان قرآن کریم با حضور رییس جمهور تجلیل خواهیم کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه