logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کلاهبرداری به روش برداشت غیرمجاز از کالابرگ الکترونیکی شهروندان

کلاهبرداری به روش برداشت غیرمجاز از کالابرگ الکترونیکی شهروندان
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا به شهروندان توصیه کرد: مراقب کلاهبرداری به روش دریافت غیرمجاز از کالا برگ الکترونیکی باشید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ عبدالله چولکی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان در یکی از استان‌های مرکزی کشور مبنی بر اینکه افرادی با مراجعه به فروشگاه های زنجیره ای در سطح شهر اقدام به دریافت اقلام مربوط به کالابرگ الکترونیک آنها کرده اند. کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری بلافاصله پیگیری این موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: بلافاصله با بررسی میدانی توسط کارآگاهان محرز گردید با استفاده متقلبانه از کارت عابر بانک منقضی شده سرپرست خانوار، با کالا برگ الکترونیک متعلق به افراد، خرید شده است.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: لذا موضوع از طریق اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان پیگیری، مشخص شد؛ تعداد ۹۰ نفر از شهروندان به اداره کل مربوطه مراجعه و برداشت غیرمجاز از اعتبار یارانه خویش را گزارش کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: در راستای پیگیری پرونده، با انجام اقدامات اطلاعاتی یک نفر متهم به هویت معلوم شناسایی، دستگیر و در بازرسی از منزل وی تعداد ۵۵۰ عدد کارت عابر بانک اشخاص غیر که همگی منقضی و باطل شده بودند را کشف و ضبط کردند.   

سرهنگ "چولکی" عنوان کرد: در تحقیقات انجام شده متهم اعتراف کرد از کارت های عابر بانک باطله سرپرست خانوار، و با همکاری یکی از کارکنان فروشگاه به هویت معلوم از حساب یارانه افراد خرید اعتباری انجام داده  و در بازار با قیمت پایین تر به فروش رسانده اند.

وی افزود: در نهایت با هماهنگی مرجع قضایی مربوطه، کارمند فروشگاه نیز دستگیر و هر دو متهم با قرار صادره روانه زندان شدند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: هرچند هرگونه خلاء بلافاصله به سازمان مربوطه اعلام ودرکوتاهترین زمان ممکن مرتفع می شود ولیکن شهروندان محترم توجه داشته باشند برای پیشگیری از تکرار موارد مشابه نیاز به همکاری وهشیاری آنها می باشد.

وی به شهروندان هشدار داد: بلافاصله بعد از منقضی شدن کارت عابربانک به نحوی آن را امحا تا از آن سوء استفاده نشود. و از واگذاری هرگونه مدارک و کارت های بانکی به دیگران خودداری کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه