logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر خارجه آمریکا:

اجماع برای آتش بس فوری و پایدار در غزه وجود دارد

اجماع برای آتش بس فوری و پایدار در غزه وجود دارد
آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا ادعا کرد پس از گفتگو با متحدان عرب در قاهره، پیشرفت هایی در زمینه مذاکرات آتش بس حاصل شده است و اجماع برای آتش بس فوری و پایدار در غزه وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در نشستی خبری با همتای مصری خود در قاهره افزود که آمریکا به تلاش برای توافق در مذاکرات دوحه قطر ادامه می دهد.

وزیر خارجه دولت بایدن تصریح کرد: «کار دشواری برای رسیدن به این هدف وجود دارد، اما من معتقدم که این آتش بس هنوز امکان پذیر است. روزهای سختی هستند، اما این شرایط تنها اراده ما را برای رسیدن به روزهای بهتر تقویت می کند.»

بلینکن گفت: «ما شکاف‌ها را کم کرده‌ایم، اما هنوز شکاف‌هایی وجود دارد. بنابراین نمی‌توانم یک جدول زمانی برای آن تعیین کنم. فقط می‌توانم بگویم که ما متعهد هستیم که هر کاری را که ممکن است برای رسیدن به توافق انجام دهیم.»

 او با بیان اینکه عملیات نظامی اسرائیل در شهر رفح «یک اشتباه» خواهد بود، گفت: این عملیات «غیرضروری است. راه بهتری برای مقابله با تهدید مداوم حماس وجود دارد.»

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین گفت: «کار بر روی عادی سازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی ادامه دارد و پیشرفت‌هایی حاصل شده است.»

وزیر خارجه دولت بایدن  روز چهارشنبه قبل از سفر به مصر گفت که او "بسیار نسبت به حمایت کشورها از قطعنامه آمریکا امیدوار است."

بلینکن به شبکه خبری سعودی الحدث گفت: «فکر می‌کنم حمایت کشورها از این قطعنامه پیام قوی ارسال می کند.»

او ادامه داد: «البته، ما در کنار اسرائیل و حق آن برای دفاع از خود ایستاده ایم تا مطمئن شویم که حملات ۷ اکتبر دیگر تکرار نخواهد شد، اما در عین حال، ضروری است که غیرنظامیانی که در معرض آسیب هستند و به طرز وحشتناکی رنج می برند در اولویت قرار گیرند از آنها محافظت شود و کمک های بشردوستانه را دریافت کنند.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه