logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تشریح برنامه‌های فدراسیون دوچرخه‌سواری؛

اسدی: در بخش نتیجه‌گیری و کسب مدال چندان موفق نبودیم

اسدی: در بخش نتیجه‌گیری و کسب مدال چندان موفق نبودیم
رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری عملکرد این فدراسیون در سال ۱۴۰۲ را به رغم همه مشکلات و موانع مطلوب عنوان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول اسدی در تشریح دستاوردهای فدراسیون دوچرخه‌سواری در سالی که گذشت اظهار داشت: اصلی ترین برنامه این فدراسیون پس از انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری در اواخر بهمن ماه ۱۴۰۱ تشکیل و تعیین کمیته های مختلف فدراسیون و به دنبال تصویب آیین نامه های اجرایی فدراسیون بود. فدراسیون دوچرخه‌سواری در بخش آموزش نیز در سالی که گذشت عملکرد مطلوبی داشت و دوره های آموزشی قابل قبولی را در سراسر کشور برگزار نمود و مدارک دوره های پیشین را بروزرسانی کردیم. در بخش قهرمانی و تیم های ملی فدراسیون دوچرخه‌سواری تلاش کرد به رغم مشکلات اقتصادی زیاد در همه مسابقات آسیایی نمایندگان خود را اعزام نماید. گرچه اعتقاد دارم در بخش نتیجه گیری و کسب مدال چندان موفق نبودیم. البته ما در بازی‌های آسیایی هانگژو شاهد عملکرد درخشان دو نماینده اعزامی کشورمان بودیم. کسب مدال ارزشمند برنز خانم فرانک پرتوآذر برای اولین بار در تاریخ دوچرخه‌سواری کشورمان یکی از اتفاقات خوب را برای دوچرخه‌سواری ایران به ارمغان آورد. همچنین کسب دو مقام چهارمی توسط علی لبیب نماینده جوان کشورمان نیز توانست فدراسیون دوچرخه‌سواری را در زمره فدراسیون های موفق قرار دهد. باز هم جا دارد از وزیر محترم ورزش تشکر ویژه ای داشته باشم که در دیدار با مقام معظم رهبری، رشته دوچرخه‌سواری را در بین رشته های موفق بازی‌های آسیایی عنوان کرد.

اسدی در ادامه به تحولات سازمان لیگ و مسابقات دوچرخه‌سواری اشاره داشتند و افزودند: پایین بودن سطح لیگ ها و مسابقات داخلی موجب افت محسوس و کیفی رویدادهای داخلی در چند سال اخیر شده بود. با یک کار کارشناسی و اصولی آیین نامه سازمان لیگ را پس از سالها بازنگری و متحول کردیم و بنا داریم مسابقات را با رویکردی حرفه ای تر برگزار کنیم.
جذب مربی خارجی برای ملی پوشان دوچرخه‌سواری کشورمان با همکاری کمیته ملی المپیک یکی از اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ بود و امیدواریم با حضور مربی خارجی سطح توانایی و تکنیکی ورزشکاران کشورمان را تا حد زیادی بالا ببریم. این مربی تا المپیک به صورت آنلاین در خدمت تیم ملی دوچرخه‌سواری کشورمان خواهد بود.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری در پایان اظهار داشت: کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس در بخش جاده یکی از دستاوردهای فدراسیون دوچرخه‌سواری در سال ۱۴۰۲ بود و در تلاش هستیم نماینده شایسته ای را در این مسابقات شرکت دهیم. همچنین در بخش تجهیزات نیز با توافقاتی که داشتیم بزودی در بخش تامین دوچرخه نیز اقدامات قابل توجهی صورت خواهد گرفت، هرچند ناچیز اما لازم بود در بخش سنجش تحولاتی بوجود بیاوریم. امیدوار هستم با همت همکارانم در فدراسیون شاهد رشد و توسعه رشته دوچرخه‌سواری در سال جدید باشیم. جا دارد سال جدید را به همه هموطنان عزیزمان تبریک بگویم و سالی سرشار از موفقیت و سربلندی برای همه هموطنان کشورم آرزومندم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه