logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده مردم تهران در مجلس:

موانع حضور مردم در بخش تولید باید برطرف شود

موانع حضور مردم در بخش تولید باید برطرف شود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: موانع حضور مردم در بخش تولید باید برطرف شود و تا زمانی که نتوانیم تمرکزمان را در این زمینه معطوف کنیم، موفق نخواهیم بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل کوثری در گفتگو با «تهران پرس‌» با اشاره به ضرورت تلاش مردم و مسئولان در جهت تحقق‌بخشی شعار امسال اظهارداشت: در این مسیر هیچ دولتی بدون همکاری و هم‌افزایی با مردم امکان و فرصت تبدیل شدن به یک قدرت اقتصادی برتر را ندارد چرا که مشارکت مردمی یک عنصر کلیدی در تحقق اهداف اقتصادی و ملی محسوب می‌شود.

او در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه در اجرای شعار جهش تولید، ابتدا باید اقتصاد را مردمی کنیم، افزود: در بخش مردمی ظرفیت‌های بزرگی وجود دارد که باید از آن استفاده شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هر سال ما مزین به شعار است که اجرای آن برکات فراوانی را نصیب کشور کرده است؛ همه باید مشارکت کنیم تا کشوری با قدرت و با اقتدار داشته باشیم.

وی بیانات رهبر فرزانه انقلاب درباره شعار جهش تولید با مشارکت مردم را بسیار با ارزش دانست و گفت: حرکت در این مسیر نه تنها رشد و پیشرفت کشور را در بر دارد بلکه از آن می‌توانیم به عنوان الگو در همه زمینه‌ها استفاده کنیم.

 کوثری در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه موانع حضور مردم در بخش تولید باید برطرف شود، افزود: تا زمانی که نتوانیم تمرکزمان را در این زمینه معطوف کنیم نمی‌توانیم قدم از قدم بر داریم، تا می‌توانیم باید بخش تولید را تقویت کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، اولین قدم جهش تولید را رفع مشکلات بیکاری و اقتصادی دانست و افزود: مقام معظم رهبری راهکار‌هایی را در این رابطه بیان کردند که انجام آن لازم و ضروری است.

وی یادآور شد: بدون تردید مردم پای آرمان‌های انقلاب ایستادند و در مسیر پیشرفت کشور کوتاهی نخواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه