logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا؛

مهربانی و اسدپور سرمربی تیم های ملی پومسه شدند

مهربانی و اسدپور سرمربی تیم های ملی پومسه شدند
کمیته فنی فدراسیون تکواندو در بخش پومسه سرمربیان تیم های ملی زنان و مردان را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا انتخاب و معرفی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، جلسه کمیته فنی فدراسیون تکواندو در بخش پومسه با حضور مهدی کاشانیان به عنوان دبیر کمیته، میرزایی، ربانی و الله آبادی عصر امروز چهارشنبه 15 فروردین ماه به منظور انتخاب سرمربی دو تیم مردان و زنان کشورمان جهت حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در محل فدراسیون تکواندو تشکیل شد.

در پایان این جلسه پس از بحث و بررسی در نهایت فاطمه اسدپور به عنوان سرمربی تیم ملی زنان و نیما مهربانی به عنوان سرمربی تیم ملی مردان پومسه جهت حضور در مسابقات قهرمانی آسیا انتخاب و معرفی شدند. این دو مربی همکاران خود در کادر فنی را انتخاب و به کمیته فنی معرفی خواهد کرد.

همچنین مقرر شد رقابت های انتخابی تیم ملی در مرحله دوم بدون حضور مربی (کوچ)  برگزار گردد. ضمن اینکه نفرات اول جواز حضور در اردوهای تیم ملی را دریافت کرده و در برخی رده ها نیز به صلاحدید کمیته فنی، پومسه روها به اردو دعوت خواهند شد.

هشتمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی آسیا در بخش پومسه ۲۵ اردیبهشت ماه به میزبانی کشور ویتنام در شهر «دانانگ» برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه