logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

امام جمعه میانه:

متأسفانه عده‌ای در جامعه با قاطعیت تصمیم گرفتند که بی‌سواد بمانند

متأسفانه عده‌ای در جامعه با قاطعیت تصمیم گرفتند که بی‌سواد بمانند
حجت اسلام والمسلمین حامدی امام جمعه میانه از استقبال نکردن عده ای از افراد بی سواد جامعه در سایه پشتکار فراوان مسئولین امر انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی میانا،به مناسبت هفته سواد آموزی کارکنان اداره آموزش و پرورش شهرستان میانه روز جمعه ۱۲ دی ماه ۹۳، با امام جمعه میانه شهر دیدار کردند.

حجت السلام و المسلمین حامدی امام جمعه شهر میانه در این دیدار با اشاره به این موضوع که علاوه بر صرف هزینه ها و سیاست های تشویقی اداره آموزش و پرورش و نهضت سواد آموزی شهرستان میانه، متأسفانه عده‌ای در جامعه با قاطعیت تصمیم گرفتند که بی‌سواد بمانند، افزود: طرح ریشه کنی بی سوادی در جامعه، از جمله تأکیدات دین اسلام و یک برنامه دینی است.

امام جمعه میانه با بیان این موضوع ‌که بی سوادی برای نظام جمهوری اسلامی یک عیب محسوب می‌شود، اظهار داشت: متأسفانه باوجود حمایت‌ها در این رابطه، به علت استقبال نکردن جامعه بی‌سواد از کسب دانش، این طرح با مشکلاتی رو به روست .

 صادقی مدیر آموزش و پرورش شهرستان میانه نیز ضمن تبریک هفته سواد آموزی در مورد سواد آموزی و مشکلات و چالش های موجود در جهت جذب و آموزش بی سوادان شهرستان با بیان این موضوع که با در پیش گرفتن سیاست های تشویقی ، تا کنون با جذب ۱۰۰ درصدی، تعداد ۹۵ نفر، افراد بین ۱۰ تا ۲۰ سال  جزو گروه آموزش ناپذیر به اهداف از پیش تعیین شده دست یافته ایم، افزود : در سال جاری تعداد ۵۴۰ نفر سهمیه جذب بی سوادن عادی و اولیای بی سواد دانش آموزان، در اختیار نهضت سواد آموزی شهرستان قرار داده شده است که تا کنون ۳۴۰ نفر آن جذب شده است .

وی با اشاره به تلاش همکاران مجموعه در راستای ریشه کنی کامل بی سوادی در سطح شهرستان، اظهار داشت: کلیه افراد باسواد می توانند با آموزش یک فرد بی سواد علاوه بر اجر معنوی، حق الزحمه نیز دریافت کنند.

صادقی بر نقش تاثیر گذار نیروهای مقاومت بسیج در اجرای طرح ریشه کنی بی سوادی اشاره کرد و افزود: متأسفانه باوجود حمایت‌ها در این رابطه، به علت استقبال نکردن جامعه بی‌سواد از کسب دانش، این طرح با مشکلاتی رو به روست .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , پایگاه اطلاع رسانی میانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ص

 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه