اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای:

رژیم صهیونیستی روزهای پایانی خود را سپری می‌کند

رژیم صهیونیستی روزهای پایانی خود را سپری می‌کند
رییس قوه قضاییه در راهپیمایی روز قدس گفت: جنایات سبعانه صهیونیست‌ها در غزه و اقدامات جنون‌آمیز آنان در منطقه از روی استیصال و درماندگی است و این رژیم منحوس روزهای پایانی خود را سپری می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز جمعه همزمان با روز جهانی قدس، در راهپیمایی باشکوه این روز  در تهران در کنار مردم نمازگزار و روزه‌دار ایران اسلامی حاضر شد.

رئیس دستگاه قضا در جریان این راهپیمایی باشکوه، طی مصاحبه‌ای اظهار کرد: جنایات بعضاً بی‌سابقه‌ای که طی ۶ ماه اخیر از سوی رژیم غاصب صهیونیستی در غزه صورت گرفته است با حمایت‌های رژیم آمریکا بوده است و آمریکایی‌ها در این قضیه مسئول هستند و باید پاسخگوی جامعه جهانی باشند.

وی تصریح کرد: صهیونیست‌ها طی ۶ ماه اخیر از هیچ جنایتی در غزه فروگذار نبودند و بعضاً جنایاتی را انجام دادند که حتی چهارپایان درنده‌خو نیز از انجام آنها اکراه دارند؛ صهیونیست‌ها علاوه بر نسل‌کشی و کودک‌کشی، در غزه به نوزادکُشی نیز روی آوردند؛ آنها ماهیت جنایتکارانه خود را به منصه ظهور رساندند و ثابت کردند که برای هیچ اصل و اصولی، اندک اعتباری قائل نیستند؛ امروز دیگر کسی در دنیا کمترین تردیدی در خصوص جنایتکار بودن صهیونیست‌ها ندارد.

محسنی اژه‌ای بیان کرد: جنایات سبعانه صهیونیست‌ها در غزه و اقدامات جنون‌آمیز آنان در منطقه از روی استیصال و درماندگی است و این رژیم منحوس روزهای پایانی خود را سپری می‌کند.

رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: هر انسانی که از وجدان و عواطف بهره‌مند است، در قبال اتفاقاتی که در غزه در حال وقوع است احساس مسئولیت می‌کند؛ لذا روز قدس امسال نه‌ تنها در ممالک اسلامی، پر شکوه برگزار می‌شود؛ بلکه در کشورهای غربی نیز که بعضاً دولت‌های‌شان حامیان رژیم سفاک صهیونیستی هستند هم مردم علیه جنایتکاران صهیونیست و حامیانشان به خروش خواهند آمد.

رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: قطعاً روز قدس امسال نقطه عطفی در تاریخ مقاومت اسلامی علیه غاصبان صهیونیستی خواهد بود.

بنابر اعلام مرکز رسانه قوه قضائیه، امیر حسین رحیمی وزیر دادگستری، علی صالحی دادستان تهران و ذبیح الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور و کاظم غریب آبادی دبیر ستاد حقوق بشر و دیگر مسئولان قضایی نیز در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه