logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رسانه‌های عبری از پیشنهاد توافق جدید خبر دادند

 رسانه‌های عبری از پیشنهاد توافق جدید خبر دادند
رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند، پیشنهاد پیش نویس توافق جدیدی برای مبادله اسرا و آتش بس توسط میانجی‌ها در قاهره ارائه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند، میانجی‌ها پیشنهاد جدیدی را برای آتش بس در غزه ارائه کرده‌اندکه در برگیرنده آزادی 40 اسیر صهیونیست در مقابل آزادی 900 اسیر فلسطینی از جمله 100 اسیر با محکومیت ابد است.

در همین رابطه شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیسیتی اعلام کرد، مذاکره کنندگان حماس به میانجی‌ها اعلام کردند نمی‌توانند تضمین بدهند 40 اسیری که قرار بود در مرحله اول آزاد شوند همگی در قید حیات باقی مانده باشند.

یدیعوت آحارانوت هم اعلام کرد: میانجی‌ها در حال حاضر پیشنهاد آزادی 900 اسیر فسطینی در مقابل 40 اسیر اسرائلی را داده‌اند، در چارچوب این پینشنهاد جدید که در جریان مذاکرات در قاهره به دو طرف ارائه شده، پیشنهاد بازگشت آوارگان غیر مسلح به نوار غزه، ورود روزانه 500 کامیون کمک به غزه، آزادی 900 اسیر فلسطینی از جمله 100 اسیر محکوم به حبس ابد، را در مقابل آزادی 40 اسیر اسرائیلی داده‌اند، این پیشنهاد در برگیرنده عقب نشینی اسرائیل از نوار غزه نیست.

ایتمار ایشنر خبرنگار وای نت پایگاه برخط روزنامه یدیعوت آحارانوت هم به نقل از منابع آگاه خبر داد، سرگرد گال هرش هماهنگ کننده اسرای و مفقودین امروز با راجر کارستینز فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در مسایل گروگان‌ها در مقر ستاد ربوده شدگان در تل‌آویو دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دو طرف آخرین تلاش‌های صورت گرفته برای آزادی اسرای اسرائیلی و کمک‌‌هایی که آمریکا برای تحقق این امر صورت می‌گیرد را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

هرش قرار است ساعاتی دیگر با چارلز هی هماهنگ کننده دولت بریتانیا در مسایل اسرا و مفقودین هم ملاقات کند.

در خبری تکمیلی روزنامه یدیعوت آحارانوت اعلام کرد، نتانیاهو با پیشنهاد ارائه شده مخالف است در حالی که اکثر اعضای کابینه جنگ موافقت خود را با آن اعلام کرده اند ، نتانیاهو مجددا به دلیل فشار راستگرایان به شدت به دنبال حمله به رفح است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه