logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده دائم کشورمان در نیویورک:

آمریکا اعتبارش را صرف حمایت از نسل کشی غزه کرده است

آمریکا اعتبارش را صرف حمایت از نسل کشی غزه کرده است
نماینده دائم کشورمان در نیویورک اعلام کرد که آمریکا تمام اعتبار خود را صرف حمایت از نسل کشی در غزه کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  در نشست مجمع عمومی سازمان ملل که امروز دوشنبه به منظور بحث در خصوص اقدامات شورای امنیت در خصوص وضعیت غزه برگزار گردید، امیرسعید ایروانی در سخنرانی ملی کشورمان اظهار داشت: «برغم تمام خواسته‌های بین المللی و تصویب قطعنامه 2728 شورای امنیت مبنی برای برقراری آتش بس، با بی‌اعتنایی اسرائیل به قواعد بین‌المللی و  بمباران بی‌امان و تدوام نسل کشی علیه مردم غزه، وضعیت ویرانگر غزه همچنان ادامه دارد و اوضاع امنیتی و انسانی در منطقه تشدید شده است.»

نماینده ایران در سازمان ملل تاکید کرد: اقدامات وحشیانه و نسل کشی در غزه و همچنین نقض مکرر قوانین بین المللی بدون رضایت صریح و حمایت همه جانبه سیاسی، مالی و نظامی و مشارکت ایالات متحده امکان پذیر نبود.

وی با تاکید بر اینکه آمریکا بازی ریاکارانه‌ای در شورای امنیت دارد، تشریح کرد: هدف واقعی واشنگتن با پیشنهاد پیش نویس قطعنامه - که در 22 مارس توسط فدراسیون روسیه و چین وتو شد - تدوین متنی مبتنی بر مصالحه نبود بلکه با ایجاد پیش‌شرط‌هایی برای آتش‌بس و گنجاندن عناصر سیاسی غیرقابل قبول، پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده قصد داشت به اسرائیل برای انجام عملیات نظامی در رفح چراغ سبز نشان دهد و دست اسرائیل برای تداوم پاکسازی قومی در غزه را باز بگذارد. به نحو ریاکارانه این اقدامات تحت عنوان پیشنهاد آتش بس انجام شده است.

ایروانی افزود:« ایالات متحده با ایفای نقشی مخرب، تمام ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک برای جلوگیری از برقراری آتش بس را از کار انداخته و عمدا تلاش های چندجانبه تحت نظارت سازمان ملل را به خاطر منافع خودخواهانه ژئوپلیتیکی خود در منطقه خاورمیانه تضعیف کرده است.»

او با اشاره به عدم پایبندی رژِیم صهیونیستی به تعهدات بین اللمللی و قطعنامه شورای امنیت در خصوص آتش بس اظهار داشت: این وضعیت ثابت می کند که ما به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل تحت فصل هفتم نیاز داریم و این رژیم باید مشمول مجازات های بین المللی شود.  

نماینده دائم کشورمان همچنین با اشاره به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق وشهادت هفت نفر از وابستگان نظامی کشورمان در این حادثه، اظهار داشت که با این اقدام رژیم اسراییل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، قوانین بین المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد که ننگ عمیقی برای اصل مشترک جامعه بین المللی، یعنی مصونیت کارکنان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی است.

وی تاکید داشت: «مصونیت اسرائیل از مجازات بین المللی، مشروعیت قوانین بین المللی را به چالش می کشد و مایه تاسف است که شورای امنیت نتوانسته به صورت یکپارچه این حملات تروریستی را محکوم کند.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه