logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران خبر داد

اتمام فرآیند طراحی زیرگذر غرب به شمال میدان سپاه/ تجهیز کارگاه؛ به‌زودی‌

اتمام فرآیند طراحی زیرگذر غرب به شمال میدان سپاه/ تجهیز کارگاه؛ به‌زودی‌
مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران گفت: با اجرای زیرگذر میدان سپاه، وضعیت ترافیک در این محدوده پررفت و آمد در پهنه شرقی پایتخت بهبود خواهد یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمدصادق خیرخواه با اعلام اتمام فرآیند طراحی زیرگذر غرب به شمال میدان سپاه، از ابلاغ نقشه‌های اجرایی این پروژه به بازوی اجرایی معاونت عمرانی خبر داد و گفت: بهره‌برداری از این معبر زیرزمینی، بهبود وضعیت ترافیک در میدان سپاه و کاهش طول صف وسایل نقلیه در معابر منتهی به این میدان را در پی خواهد داشت.

خیرخواه در تشریح مشخصات فنی زیرگذر میدان سپاه که دسترسی مسیر غرب به شرق خیابان خواجه نصیرالدین طوسی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی را تسهیل می‌کند، خاطرنشان کرد: زیرگذر فوق که طول آن با احتساب شیبراهه‌های ورودی و خروجی به حدود ۵۵۰ متر می‌رسد، از ۲ خط عبوری برخوردار خواهد بود.

وی با بیان اینکه مساحت سطح عرشه زیرگذر به حدود ۲۷۶۰ مترمربع می‌رسد، تأکید کرد: حفظ درختان کهنسال میدان سپاه از جمله معیارهای مهم کارشناسان گروه توسعه و نگهداشت معابر در سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران بوده که با موفقیت در طرح مصوب مدنظر قرار گرفته است.

به گفته مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران، این گشایش ترافیکی در محدوده میدان سپاه ضمن کاهش محسوس زمان سفرهای درون شهری، زمینه‌ساز کاهش تداخل ترافیک از طریق جداسازی حرکات گردشی و در نتیجه ارتقای ایمنی تردد خواهد بود.

کاهش تداخل ترافیکی در محدوده میدان سپاه از دغدغه‌های ساکنان و خودروهای عبوری شرق تهران به ویژه در محدوده میدان سپاه بوده که با پروژه مذکور مورد توجه ویژه مدیریت ششم شهری قرار گرفته و به زودی تجهیز کارگاه مرتبط انجام می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه