logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

گزارشی از نفوذ و کنترل رسانه‌ها در باکو؛

مراودات سایبری آذربایجان و اسرائیل

مراودات سایبری آذربایجان و اسرائیل
حکومت آذربایجان اساسا برای کنترل روزنامه‌نگاران و فعالین رسانه‌های اجتماعی، محصولات جدیدی از اسرائیل خریداری کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، دولت آذربایجان برای نفوذ در تجهیزات کامپیوتری فعالان رسانه‌ای این کشور، محصولات جدیدی را خریداری کند.

در سال‌های اخیر فروش چند نوع از محصولات لیبرمن‌ها به دولت آذربایجان آشکار شده است.

حکومت آذربایجان اساسا برای کنترل روزنامه‌نگاران و فعالین رسانه‌های اجتماعی، محصولات جدیدی از اسرائیل خریداری کرده است

شبکه اجتماعی میکروسکوپ مدیا اخیرا در گزارشی که از سایت زنمارکیا رژیم‌صهیونیستی ترجمه کرده، مدعی شده است که این محصولات با وساطت برادران لیبرمن با شرکت فروشنده انجام گرفته است.

برادران لیبرمن یعنی آنوسی و کوپی از وساطت خرید این محصولات ۲۰۰ هزار دلار سود کرده‌اند؛ این دو برادر پسران آویگدور لیبرمن، وزیر سابق دارایی اسرائیل است که پیش‌تر نیز در وزارت امور خارجه رژیم‌صهیونیستی مشغول بوده است.

چنانکه گفته می‌شود، قیمت عمومی خرید اولیه و توافق‌نامه دو میلیون دلار بوده است.

در سال‌های اخیر ردپای تعاملات لیبرمن‌ها با دولت آذربایجان در چند محصول و فناوری مشهود است. تکنولوژی‌هایی که اغلب در حوزه حملات سایبری کاربرد دارند.

برای مثال می‌توان به فعالیت‌ شرکت‌ “کاندیرو” که از شرکت‌های فعال در حوزه حملات سایبری و نفوذ به سیستم‌های شخصی است اشاره کرد؛ یا شرکت “رایسون” که در حوزه آنالیز کلان‌داده‌ها فعال است؛ حتی شرکت‌هایی نیز در حوزه‌هایی مانند شیرین‌سازی آب شور فعالیت دارند.

شرکت “کاندیرو سایبر” که ذکر شد، در تل‌آویو مستقر بوده و همانطور هم که از نامش پیداست، یک شرکت بزرگ (مادر) شناخته می‌شود.۰

کاندیرو در توافقنامه خود با دولت آذربایجان در سال ۲۰۲۰، با وساطت برادران لیبرمن (آنوسی و کوپی) از بابت فروش محصولاتش به دولت آذربایجان، صدها هزار دلار سود برده است.

البته شرکت کاندیرو از بیان محتویات توافقنامه خود با دولت آذربایجان امتناع کرده است

در پروژه پگاسوس که در سال 2021 منتشر شد، مشخص گردیده است که دولت آذربایجان روزنامه‌نگارانی را به وسیله محصولات گروه MSO که یکی از شرکت‌های اسرائیلی فعال در حوزه نفوذ سایبری است، مورد تفتیش و بررسی قرار داده است که بخشی از این روزنامه‌نگاران در حال حاضر در زندان به سر می‌برند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه