logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

معاون تقنینی معاونت پارلمانی: 

باید از قانون اساسی در چارچوب وظایف و رسالت خود صیانت کرد

باید از قانون اساسی در چارچوب وظایف و رسالت خود صیانت کرد
معاون امور تقنین معاونت امور مجلس ریاست جمهوری مدیران کل و معاونین پارلمانی دستگاه های اجرایی را سنگربانان صیانت از قانون در کشور دانست و گفت: سال 1403 سال تقنین قرار داده ایم و با استفاده از همه ظرفیت ها و همه باید تلاش کنیم در چارچوب وظایف و رسالت های خود از قانون اساسی صیانت کینم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی ادیانی در نشست هم اندیشی مسوولان معاونت تقنینی با مدیران کل امور مجلس دستگاههای دولتی با قدردانی از تلاش های آنان بر ضروت حفظ آمادگی برای تعامل و همکاری با مجلس دوازدهم که از حدود یکماه آینده آغاز به کار خواهد کرد، گفت: باید خودمان را در چارچوب ظرفیت های قانونی برای تعامل و همکاری هرچه بیشتر و بهتر با نمایندگان مجلس آتی آماده کنیم. 

وی با تاکید بر اهمیت توجه به حوزه تقنین اظهارداشت: اگر حوزه تقنین ضعیف باشد بی تردید حوزه نظارت نیز با مشکل جدی مواجه خواهد بود لذا باید سال 1403 را سال تقنین قرار دهیم و این کار مثل تقویت حوزه نظارت است. 

معاون امور تقنینی در ادامه مستند سازی دستاوردهای اجرای لوایح و طرح هایی که با همت دولت و مجلس به قانون تبدیل شده، را مورد تاکید قرار داد و گفت: لازم است روند تدوین لوایح و تبدیل آن به قانون و آثار و برکات قوانینی که آیت الله رئیسی در این مدت برای اجرا به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرده است، در قالب هنرمندانه تدوین و برای آگاهی افکارعمومی اطلاع رسانی شود. 

وی با تاکید بر اهمیت تبیین و اطلاع رسانی از برنامه ها و دستاوردهای دولت مردمی دکتر رئیسی خاطرنشان کرد: این دولت دستاوردها و حرف های زیادی برای ارائه به مردم دارد که اطلاع از آن روحیه امید را در جامعه تقویت می کند لذا برای غلبه بر ضعف در حوزه اطلاع رسانی ضرورت دارد هر دستگاه و وزارتخانه ای، فعالیت های تخصصی مربوط به خود بویژه طرح ها و لوایحی که منجر به قانون شده است را مستند سازی و با استفاده از بهترین شیوه ها به اطلاع افکارعمومی برساند.

ادیانی ضرورت تعیین راهبردهای اساسی در مسیر حرکت معاونین و مدیران امور مجلس را حائز اهمیت دانست و گفت: باید اولویتهای کاری و برنامه های تقنینی معاونین امور مجلس و مدیران کل وزارتخانه ها و دستگاه های ذیل قوه مجریه در سال جاری به روشنی تدوین شود.

وی در ادامه خواستار مستند سازی"دستاوردهای اجرای قانون " توسط هر دستگاهی که در دولت سیزدهم، قوانین مجلس  توسط رئیس جمهور به آنها ابلاغ شده است شد و افزود: دستگاهها مکلفند قوانینی که ناشی از لوایح دولت یا طرحهای مجلس بوده را با تصویر سازی و با بهره گیری از هر روش هنری و تبلیغی به نحو فاخر تهیه و در رسانه ها، حلاوت اجرای قانون را در عرصه پيشرفت کشور و خدمت رسانی به مردم به اطلاع مردم ، اصحاب رسانه ، نخبگان و مدیران جامعه برسانند.

ادیانی همچنین از مدیران امور مجلس خواست برنامه ریزی لازم در راستای شناسایی خلاهای قانونی و تهیه لوایح مورد نیاز برای موضوعاتی که نیاز به وضع قانون دارد ، با تاکید بر " لایحه محوری"  و غلبه لایحه بر طرح در تدوین قوانین در مجلس، انجام دهند.

معاون تقنین معاونت پارلمانی رئیس جمهور همچنین اهتمام دستگاهها بر افزایش نشست‌های تخصصی با محوریت " دانش پارلمانی" و برقراری جلسات دوره های آموزشی برای کارکنان امور مجلس و دیگر کارکنان در موضوعات اسناد بالادستی، قانون اساسی، آیین‌نامه داخلی مجلس، آیین‌نامه داخلی دولت، دستورالعمل روابط دولت ومجلس را مورد تاکید قرار داد.

ادیانی در ادامه با ابراز خرسندی بخاطر حضور و فعالیت در معاونت امور مجلس ریاست جمهوری اظهارداشت: حدود دو سالی که در معاونت پارلمانی ذیل مدیریت دکتر حسینی مشغول فعالیت شده ام از افتخارات زندگی ام است که در کنار پاک دامنترین، پاک دست ترین و نیکان حضور دارم که در دیانت و اخلاص و توانمندی آنها هیچ تردیدی وجود ندارد. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان اینکه غم بارترین و غبارآلودترین جنگ روانی در حدود 8 ماه قبل از انتخابات مجلس دوازدهم براه انداخته شد، خاطرنشان کرد: حضور شگفت انگیز مردم در راهپیمایی 22 بهمن و بویژه روز قدس که برخلاف همه تصورات بود تمام نقشه ها شوم و باطل معاندین و بدخواهان ملت ایران را نقش بر آب کرد. 
ادیانی در ادامه با قدردانی از هماهنگی بی نظیر میدان و دیپلماسی که عملیات وعده صادق را با موفقیت به اجرا درآوردند اظهارداشت: دراین عملیات میدان و دیپلماسی با پشتوانه حقوق بین الملل و مستند به منشرو سازمان مللل سیلی محکمی به رژیم صهیونیستی و حامیانش نواختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه