logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اتاق تعاون ایران به عنوان برگزارکننده برتر نمایشگاهی در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد

اتاق تعاون ایران به عنوان برگزارکننده برتر نمایشگاهی در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد
با بهره گیری از تجارب ارزشمند در برگزاری نمایشگاههای بین المللی داخلی و خارجی کشور از جمله نمایشگاههای بین المللی صنعت ساختمان، توانسته است همچون سالهای گذشته، به عنوان برگزارکننده برتر نمایشگاهی در سال 1402 به لحاظ متراژی و کیفیت برگزاری نمایشگاه، منتخب شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ایران و سازمان توسعه تجارت ایران گردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اتاق تعاون ایران، با توجه به نقش برگزاری نمایشگاههای تخصصی و بین المللی بر توسعه اقتصادی و رشد کسب و کارها در کشور ، نمایشگاهها به عنوان ویترین اقتصادی کشور بوده و برگزاری رویدادها موجبات رشد و توسعه تولیدات داخلی و خدمات فنی و مهندسی و فناوری را در بر دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، «اتاق تعاون ایران» با بهره گیری از تجارب ارزشمند در برگزاری نمایشگاههای بین المللی داخلی و خارجی کشور از جمله نمایشگاههای بین المللی صنعت ساختمان، توانسته است همچون سالهای گذشته، به عنوان برگزارکننده برتر نمایشگاهی در سال ۱۴۰۲ به لحاظ متراژی و کیفیت برگزاری نمایشگاه، منتخب شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ایران و سازمان توسعه تجارت ایران گردد.

در مراسم روز گذشته با حضور دکتر اعلایی مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی، قنادزاده معاون سازمان توسعه تجارت ایران و اعضا هیئت مدیره شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی و جمعی از برگزار کنندگان نمایشگاهی، از اتاق تعاون ایران تقدیر و تشکر به عمل آمد.

 شایان ذکر است اتاق تعاون ایران سه رویداد مهم بین المللی در سال ۱۴۰۳ را در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران با عناوین “سیزدهمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی و بالابرها” و “بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان ” و دومین نمایشگاه بین المللی ایران کمیکال” را برگزار خواهد نمود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه