logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

‌مشکل ثبت سفارش به نهاده‌های کشاورزی رسید

‌مشکل ثبت سفارش به نهاده‌های کشاورزی رسید
به گفته رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، باتوجه به موانع ثبت سفارش و تخصیص ارز به واردات نهاده، نامه‌ای به رئیس مجلس و رئیس‌جمهور ارسال شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدجواد عسگری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، در گفتگویی اظهار کرد: که به عنوان رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در خصوص مشکلات ثبت سفارش و عدم همکاری در تخصیص ارز برای واردات نهاده نامه‌ای به رئیس‌جمهور و رئیس مجلس نوشته‌ است.رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس افزود: اگر تا شنبه پیش‌ِرو نتیجه‌ای از این نامه‌ها حاصل نشود، کمیسیون کشاورزی ورود می‌کند و تصمیم قاطعی خواهد گرفت. وی ادامه داد: در جلسه‌ای که با تولید کنندگان و وارد کنندگان کالاهای اساسی داشتیم آنها اقرار کردند که مشکلات ثبت سفارش و تخصیص ارز وجود دارد‌.

وی با بیان اینکه در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» حمایت از تولید‌کنندگان کشور امری ضروری است، ‌گفت که بسیاری از محصولات کشاورزی از جمله گندم با بیماری‌هایی درگیر هستند که برای تامین آنها نیاز به واردات است، این در حالی است که آفات و بیماری تا 40 درصد می‌تواند تولید را کاهش دهد.
 
عسکری تاکید کرد که مصرف نهاده‌های کشاورزی در این فصل از نظر کود و سم در اوج زمانی خود است و اگر تامین نشود تولید به شدت آسیب خواهد دید.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه