logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

وزیر میراث فرهنگی:

باید خدمت‌رسانی به گردشگران گرداب بن انجام شود

باید خدمت‌رسانی به گردشگران گرداب بن انجام شود
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: آخر هفته‌ها مسافران بسیاری برای تفریح در گرداب بن حضور پیدا می‌کنند باید قایق‌ها فعال شود، اجازه ندهید متوقف بمانند قطعا کمک خواهیم کرد و دستگاه‌های دیگر را نیز همراه می‌کنیم تا مرتبا به مردم خدمت‌رسانی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عزت‌الله ضرغامی ۲۰ اردیبهشت‌ماه ضمن بازدید از گرداب بن در جمع مردم اظهار کرد: باید نظارت‌ها برای خدمات رسانی به گردشگران انجام شود. زیرا امروز بخشی از تبلیغ دین خدا به خدمات گردشگری ارتباط دارد.

وی افزود: اگر مردم توانستند از سرویس بهداشتی مناسب، ارزاق و محل اسکان مناسب برای اتراق استفاده کنند، منجر به ایجاد رضایت می‌شود.

ضرغامی گفت: آخر هفته‌ها مسافران بسیاری برای تفریح در گرداب بن حضور پیدا می‌کنند باید قایق‌ها فعال شود تا فرزندان مردم از آن‌ها استفاده کنند، اجازه ندهید متوقف شوند قطعا کمک خواهیم کرد و دستگاه‌های دیگر را نیز همراه می‌کنیم تا مرتبا به مردم خدمت‌رسانی شود.

در ادامه علی‌بیگی فرماندار بن اظهار کرد: شهرستان بن بعد از شهرستان سامان منطقه گردشگری استان است، صنایع دستی از جمله خاتم شیخ شبان خواستگاه خاتم کشور است باید بتوان زیرساخت‌های لازم را آماده کرد. 

وی گفت: شهرک توریستی شیدا ۲۳ سال پیش کلنگ زنی شده شاید پنج درصد پیشرفت فیزیکی داشته که باید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زیرساخت‌ها را آماده کند، گرچه برای ایجاد زیرساخت ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

فرماندار بن بیان کرد: پیست بارده در زمستان‌ها مورد اقبال عمومی است این پیست برای تامین زیرساخت‌ها نیاز به ۲۵ میلیارد اعتبار دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه