logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات؛

نشست صمیمانه رنجبر با مدیران روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد

نشست صمیمانه رنجبر با مدیران روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد
قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی در امور استان تهران، به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات؛ نشست صمیمانه ای با مدیران روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات، نشست صمیمانه ای با حضور بیژن رنجبر قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی در امور استان تهران، مهندس مصطفی ملکی مدیرکل حوزه ریاست استان تهران، حسنعلی بزرگیان مدیرکل ارتباطات اجتماعی و روابط عمومی استان تهران، علی اکبر زندی مدیر روابط عمومی استان تهران و مدیران روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

در این نشست صمیمانه، رنجبر قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی در امور استان تهران، با بیان تبریک روز روابط عمومی و ارتباطات به همکاران این حوزه، فعالیت مستمر و مشارکت همه جانبه را از مدیران روابط عمومی در بحث رسانه و پل ارتباطی دانشگاه آزاد اسلامی با رسانه های ملی خواستار شد.

همچنین در ابتدای این نشست، حسنعلی بزرگیان مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات اجتماعی دانشگاه ازاد اسلامی استان تهران با اشاره به اهمیت و جایگاه روابط عمومی گفت؛ این اداره کل برای سال جدید برنامه هایی برای تقویت و حل مشکلات روابط عمومی ها در نظر دارد.

در ادامه این جلسه، مدیران روابط عمومی واحدهای استان تهران به بیان شرایط و ظرفیت ها در واحدهای خود و بحث و تبادل نظر در خصوص بهبود بیشتر وضع موجود پرداختند.

در انتهای این نشست، با اهدای لوح تقدیر توسط بیژن رنجبر قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی در امور استان تهران،  از مدیران روابط عمومی واحدهای این استان تقدیر شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه