logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

در راستای جلوگیری از نفوذ چین؛

نسخه آمریکایی فناوری تیک‌تاک به زودی ساخته می‌شود

نسخه آمریکایی فناوری تیک‌تاک به زودی ساخته می‌شود
تیک‌تاک سرگرم ساخت نسخه آمریکایی الگوریتم توصیه خود برای ۱۷۰ میلیون کاربرش در آمریکاست تا بتواند به صورت مستقل از شرکت مادر چینی خود فعالیت کند و جلوی ممنوعیت فعالیتش را بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع آگاه اظهار کردند: شرکت بایت دنس که شرکت چینی مادر تیک‌تاک است، کار روی جدا کردن کد سورس تیک‌تاک را در اواخر سال گذشته و پیش از  تصویب قانون آمریکایی برای فروش اجباری فعالیتهای تیک‌تاک در آمریکا را صادر کرده بود. این قانون در آوریل، به اجرا درآمد. به محض این که این کد، جدا شود، می‌تواند زمینه را برای جداسازی فعالیت‌های آمریکایی تیک‌تاک مهیا کند؛ هر چند که فعلا برنامه‌ای برای این کار وجود ندارد.

این شرکت پیش از این اعلام کرده بود برنامه‌ای برای فروش دارایی‌های آمریکایی خود ندارد و چنین اقدامی، غیرممکن است.

تیک‌تاک به این خبر واکنش نشان داد و در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد گزارش رویترز، گمراه‌کننده و نادرست است و بخشی از متن شکایت فدرال خود را منتشر کرد که تصریح می‌کند درخواست برای جداسازی فعالیت‌های تیک‌تاک در آمریکا، از نظر تجاری و فنی امکان‌پذیر نیست.

تیک‌تاک و بایت دنس، در دادگاه فدرال آمریکا، شکایتی را تنظیم کرده‌اند تا مانع اجرای قانون فروش اجباری یا مسدود شدن اپلیکیشن تیک‌تاک تا ۱۹ ژانویه شوند.

دو منبع آگاه از پروژه تیک‌تاک، اظهار کردند: در چند ماه گذشته، صدها مهندس بایت دنس و تیک‌تاک در آمریکا و چین، دستور یافته‌اند میلیونها خط کد را جدا کنند. ماموریت مهندسان، ایجاد بیس کد جداگانه‌ای است که مستقل از سیستم‌های مورد استفاده نسخه چینی تیک‌تاک به نام «دوین» است.

رویترز پیش از این گزارش کرده بود فروش اپلیکیشن تیک‌تاک با الگوریتم آن، کاملا بعید است. دولت چین در سال ۲۰۲۰، الگوریتم توصیه محتوای تیک‌تاک را به فهرست کنترل صادرات خود افزود و فروش یا واگذاری الگوریتم تیک‌تاک را به دریافت مجوز دولت، ملزم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، کد سورس موتور توصیه تیک‌تاک، توسط مهندسان بایت دنس در چین طراحی شده و برای فعالیت در بازارهای جهانی مختلف از جمله آمریکا، سفارشی شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه