logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ره‌پیک در جمع خبرنگاران:

نتایج «بررسی صلاحیت‌ها» در موعد مقرر اعلام خواهد شد

نتایج «بررسی صلاحیت‌ها» در موعد مقرر اعلام خواهد شد
قائم مقام دبیر شورای نگهبان گفت: در موعد مقرر نتایج بررسی صلاحیت‌ها اعلام خواهد شد و سپس مراحل تبلیغات انتخاباتی و برگزاری انتخابات را خواهیم داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیامک ره پیک قائم مقام دبیر شورای نگهبان در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تشکر می‌کنم از همکارانمان در وزارت کشور که برای انتخابات تلاش می‌کنند.
وی افزود: خوشبختانه علی‌رغم اینکه فرصت محدودی برای آماده سازی کارها وجود داشت با هماهنگی بسیار خوبی که بین دستگاه‌های محختلف به‌ویژه شورای نگهبان و وزارت کشور به عنوان دو دستگاه اصلی به عنوان نظارت و اجرا در انتخابات به وجود امد خیلی سریع با هماهنگی و تدابیر مقتضی که اندیشیده شد مقدمات کار آماده شد و هم از جهت سازوکارهای قانونی و رویه‌ها و هم از جهت امکانات نرم افزاری و سخت افزاری دوستان تلاش کردند.
ره پیک تصریح کرد: در چند روزی که ثبت نام ها شروع شده بود گزارشها را می‌گرفتیم و امروز آمدیم از نزدیک بازدید کنیم که الحمدالله شاهد یک فضای مناسب و از جهت نیروی انسانی آماده و آموزش دیده بودیم و مشکلاتی در ثبت‌ نام‌ها وجود نداشت.
وی گفت: بعد از ثبت ‌نام مراحل بعدی برای بررسی پرونده‌ها اجرا می‌شود و در موعد مقرر نتایج اعلام می‌شود و مراحل بعدی تبلیغات، برگزاری انتخابات و اعلام نتایج است.
ره پیک گفت: چه در شرایط ثبت نام و بررسی صلاحیتها آنچه در قانون اساسی و قوانین عادی آمده و آنچه در قوانین و مصوبات و آیین نامه ها آمده به سوابق برای احراز توجه می‌شود و طبیعتا سوابق مهم است و باید به اطلاعاتی که خود افراد ارائه می‌کنند و آن اطلاعاتی که از فرد در دسترس است آنچه قانون گفته ملاک اصلی است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی براینکه برخی افراد گفته‌اند برای حضور در انتخابات با شورای نگهبان رایزنی کرده‌اند، گفت: کسی با شورای نگهبان رایزنی نکرده است و وقتش هم الان نیست که کسی بخواهد توضیحی ارائه کند. ثبت نام باید انجام شود و بررسی شود و اگر لازم شد توضیحاتی داده شود.
ره پیک تصریح کرد: ممکن است برخی مقصودشان از رایزنی با شورای نگهبان این باشد که یکی از اعضای شورا را در جایی دیدند و یا تلفنی صحبت کردند که امکانپذیر است، اما اینکه کسی با شورای نگهبان رایزنی کند؛ نه.
وی درباره اینکه مناظرات چگونه خواهد بود گفت:تنظیم مناظرات با صداوسیماست که البته باید زیرنظر کمیسیون تبلیغات کار کند و فکر می‌کنم باید تعداد نامزدها روشن شود البته برنامه‌های عمومی را اعلام کردند که چند مناظره دارند و محتوای مناظرات چه خواهد بود اما باید جلوتر برویم تا بعضی مسائل روشن‌تر شود.


 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه