logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با اعلام متئو میلر؛

آمریکا: با حزب‌الله ارتباط مستقیمی نداریم/ امکان انتقال پیام به ایران را داریم

آمریکا: با حزب‌الله ارتباط مستقیمی نداریم/ امکان انتقال پیام به ایران را داریم
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به اظهارات اخیر سرپرست وزارت امور خارجه ایران درباره روند مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن واکنش نشان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشستی خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا اظهارات «علی باقری کنی» سرپرست وزارت امور خارجه ایران را درباره برقرار بودن روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا و تبادل پیام‌ها را تایید می‌کند، گفت: همیشه به صراحت اعلام کرده‌ایم که وقتی در راستای منافعمان باشد، توانمندی و امکان انتقال پیام به ایران را داریم ولی قرار نیست هیچ‌گونه مکالمه بخصوصی را تایید یا بیان کنم.

واکنش میلر در پی این مطرح می‌شود که باقری روز گذشته، در نشستی خبری در پاسخ به سوالی در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا و اخبار منتشر شده در مورد رایزنی‌های تهران و واشنگتن در عمان پیش از سقوط بالگرد حامل رئیس‌جمهور ایران گفت: ما همواره با طرف‌های مذاکراتی، مذاکرات را ادامه داده‌ایم و هیچ‌گاه انقطاعی در این مسیر صورت نگرفته است، چراکه ایران برای تبیین مواضع خود، رفع سوءتفاهم‌ها و دستیابی به راه‌حل پایدار همواره در پشت میز مذاکره حاضر بوده است و در راستای تحقق منافع خود قدم برداشته است.

میلر همچنین در این نشست خبری که مشروح آن در وبگاه وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده، در پاسخ به این که آیا واشنگتن درباره راهکاری دیپلماتیک برای متوقف شدن درگیری‌ها میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان در مناطق شمالی اراضی اشغالی با طرفین و ایران داشته است، گفت: قرار نیست به گفت‌وگوها ورود کنم. مشخصا، ما با حزب‌الله ارتباط مستقیمی نداریم. اما مدتی است که به دنبال راهکاری دیپلماتیک برای این مسئله هستیم.

در پی جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه ، درگیری‌ها میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق شمالی اراضی اشغالی شدت یافته است.

بیش از ۳۵ هزار نفر فلسطینی در جنگ غزه به شهادت رسیده، ۸۵ درصد جمعیت این منطقه آواره و ۶۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی آن ویران شده‌اند و به دلیل دشواری ورود کمک‌های انسانی به این باریکه در محاصره، خطر جدی بروز قحطی و گرسنگی گسترده و شیوع بیماری‌های واگیردار در آن وجود دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه