logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

روایتی از یک خدمت؛

سایه پرمهر گروه جهادی بر سر مردم مرزنشین مریوان

سایه پرمهر گروه جهادی بر سر مردم مرزنشین مریوان
گروه جهادی منتظران ظهور گروهی متشکل از دندانپزشکان که با ارائه خدمات رایگان به کمک مردم مرزی شهرستان مریوان آمده‌اند، از امروز خدمت‌رسانی را آغاز کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، جلال عادلی در خصوص ارائه خدمات این گروه جهادی در شهرستان مریوان بیان داشت: خدمات این گروه جهادی با مشارکت بسیج جامعه پزشکی مریوان از ۱۴ الی ۱۸ خردادماه به‌صورت چهارروز کاردرمانی خدمات تخصصی دندان‌پزشکی با یک تیم ۶۰ نفره است که به مردم این شهرستان خدمات ارائه می‌نماید.

مسئول گروه جهادی منتظران ظهور در ادامه افزود: تیم گروه جهادی منتظران ظهور متشکل از: اساتید دانشگاه، متخصصین دندان‌پزشکی، دندانسازان، دستیاران و تیم پزشکی هستند که خدمات تخصصی دندان مثل: جراحی، کشیدن، ترمیم، عصب‌کشی، درمان ریشه، تخصصی کودکان، جرم‌گیری و ساخت پروتزهای دندانی و همچنین ویزیت پزشکی را به مردم به‌صورت رایگان ارائه می‌نماید.

وی گفت: روزانه تقریباً ۴۰۰ نفر را در دو شیفت صبح و عصر یعنی ۲۰۰ نفر در نوبت صبح و ۲۰۰ نفر در نوبت بعدازظهر پذیرش داریم و هر نفر حداقل دو الی سه خدمت درمانی را دریافت می‌کند.

عادلی اظهار داشت: طی چهار پنج‌روزی که در خدمت مردم شهرستان مریوان هستیم حدود به ۲ هزار نفر را احتمال ویزیت و درمان نماییم و اگر هر نفر دو الی سه خدمت بگیرد که عددی نزدیک به پنج، شش هزار مورد خدمت درمانی را پیش‌بینی می‌کنیم که ارزش ریالی تقریباً ۱۰۰ میلیارد ریال است که در این وضعیت اقتصادی باری از دوش مردم عزیز مریوان در حوزه درمان را ان‌شاءالله برداریم.

شایان ذکر است این اقدام گروه جهادی به مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد انجام شده است و حضور این جهادگران عرصه سلامت در مناطق محروم و ارائه چنین خدمات پزشکی به مردم علاوه بر کاهش مشکلات مردم به افزایش سطح بهداشت و سلامت جامعه کمک خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه