logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در سایت سازمان ملی سنجش؛

نتایج علمی نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ اعلام شد

نتایج علمی نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ اعلام شد
نتایج علمی شرکت‌کنندگان نوبت اول آزمون سراسری و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان سال ۱۴۰۳ در سایت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اعلام شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نتایج علمی شرکت‌کنندگان نوبت اول آزمون سراسری و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان سال ۱۴۰۳ (آزمون اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳) به صورت نمرات خام این دو آزمون هم اکنون به صورت مجزا در سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org در دسترس است و داوطلبان می‌توانند با ورود به حساب کاربری خود در سامانه یادشده، نمرات خام مکتسبه خود را مشاهده کنند.

توجه ۱: نمره‌کل آزمون سراسری (کنکور) برای متقاضیان آزمون سراسری و متقاضیان پذیرش دانشجو معلم و همچنین نمره‌کل آزمون اختصاصی تربیت معلم و نمره‌کل معرفی به مرحله ارزیابی شایستگی معلمی برای متقاضیان پذیرش دانشجو معلم، در هفته آخر خرداد ماه اعلام خواهد شد.

توجه ۲: در حساب کاربری داوطلبانی که هم در آزمون سراسری نوبت اول و هم در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده و در جلسه آزمون حاضر شده‌اند، کارنامه نتایج علمی نوبت اول آزمون سراسری و کارنامه نتایج علمی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان سال ۱۴۰۳ به صورت مجزا نمایش داده می‌شود.

برای داوطلبانی که فقط در یکی از دو آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان و آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده و در جلسه آزمون حاضر شده‌اند، صرفاً کارنامه علمی مربوط به آزمونی که ثبت‌نام کرده‌اند، نمایش داده می‌شود.

الف) داوطلبان اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان

برای متقاضیان پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان علاوه بر نمره خام هر یک از گروه‌های آزمایشی که داوطلب در جلسه آزمون آن شرکت کرده است، سهمیه نهایی، استان محل تحصیل سه سال آخر دوره متوسطه، استان تولد و استان و شهر بومی فرهنگیان نیز نمایش داده می‌شود.

توجه ۳: تعریف استان و شهر بومی در پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان با تعریف استان و شهر بومی در آزمون سراسری متفاوت است و ممکن است استان بومی فرهنگیان با استان بومی داوطلب در آزمون سراسری یکسان نباشد.

ب) داوطلبان آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۳

به داوطلبان آزمون سراسری علاوه بر نمره خام هر یک از گروه‌های آزمایشی که داوطلب در جلسه آزمون آن شرکت کرده است، سهمیه نهایی، استان محل تحصیل سه سال آخر دوره متوسطه، استان تولد و استان بومی نیز نمایش داده می‌شود. چنانچه مغایرتی در اطلاعات نمایش داده شده وجود دارد، لازم است مطابق موارد زیر اقدام کنند:

۱- چنانچه متقاضی آزمون نوبت دوم (تیرماه ۱۴۰۳) نیز هستند در این مرحله نیازی نیست اقدامی انجام دهند و صرفاً در زمان پرینت کارت ورود به جلسه آزمون نوبت دوم، می‌توانند نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.

۲- داوطلبانی که متقاضی آزمون نوبت دوم (تیرماه ۱۴۰۳) نیستند به منظور اصلاح موارد، لازم است از طریق لینک https://darkhast.sanjesh.org/ درخواست خود را با ضمیمه کردن تصویر شناسنامه و کارنامه نهایی سه سال آخر تحصیلی دوره متوسطه به این سازمان ارسال نمایند تا اطلاعات آنها بررسی و در صورت نیاز اصلاح شود.

۳- چنانچه سهمیه درخواستی داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، سهمیه ایثارگران (اعم از ۵ درصد و یا ۲۵ درصد) بوده ولی سهمیه وی در کارنامه اعلام نتیجه مناطق درج شده، لازم است برای بررسی و روشن شدن وضعیت سهمیه خود حداکثر تا تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ به ارگان مربوط مراجعه کند. این سازمان هماهنگی لازم را برای دریافت اطلاعات سهمیه این دسته از داوطلبان از ارگان‌های تأیید کننده سهمیه بعمل خواهد آورد.

ج) نکات مهم در خصوص آزمون سراسری سال ۱۴۰۳

۱- کارنامه نتایج علمی داوطلبانی که در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (تیرماه سال ۱۴۰۳) شرکت می‌کنند در اواخر مرداد ماه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۲- همزمان با اعلام کارنامه علمی آزمون سراسری نوبت دوم ۱۴۰۳ (آزمون تیر ماه ۱۴۰۳)، در صورت متفاوت بودن گروه آزمایشی اصلی دو یا چند نوبت متقاضی، متقاضیان باید گروه آزمایشی اصلی (علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی) که می‌خواهند از آن انتخاب رشته کند را در حساب کاربری خود مشخص کنند. در صورت عدم تعیین گروه آزمایشی توسط متقاضی، گروه آزمایشی اصلی آخرین نوبت متقاضی ملاک عمل قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که یک متقاضی امکان انتخاب رشته از دو گروه آزمایشی اصلی را ندارد.

۳- پس از انتشار کارنامه علمی آزمون سراسری نوبت دوم ۱۴۰۳ (آزمون تیر ماه ۱۴۰۳)، برای تمامی متقاضیان آزمون سراسری اعم از افرادی که فقط در نوبت اول یا دوم و یا هر دو نوبت در سال ۱۴۰۲ یا ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند، کارنامه ملاک عمل برای انتخاب رشته هر یک از گروه‌های آزمایشی که داوطلب در آن شرکت کرده است (یک گروه آزمایشی اصلی و گروه‌های هنر و زبان درصورت شرکت در آزمون) شامل بیشترین نمره کل آزمون اختصاصی، نمره کل سابقه تحصیلی و نمره کل نهایی، رتبه در سهمیه و رتبه کشوری اعلام می‌شود که متقاضیان لازم است براساس این کارنامه نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

توجه ۴: نمره کل سابقه تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش محاسبه و ضمن اطلاع‌رسانی به داوطلبان به این سازمان اعلام و در کارنامه ملاک عمل برای انتخاب رشته درج خواهد شد.

۴- در صورت یکسان بودن گروه آزمایشی دو یا چند نوبت متقاضی، بیشترین نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) در نمره کل نهایی لحاظ و اطلاع رسانی می‌شود.

۵- داوطلبانی که متقاضی گزینش با نمرات اختصاصی آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ بودند می‌بایست جهت انتخاب رشته و گزینش در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ حداقل در یک نوبت از آزمون‌های سراسری سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام می‌کردند.

۶- در خصوص رشته‌هایی که دارای آزمون عملی هستند در زمان پرینت کارت آزمون نوبت دوم (تیرماه ۱۴۰۳) اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه