اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آیت الله نوری همدانی:

روند رسیدگی به پرونده‌ها باید تسریع شود

روند رسیدگی به پرونده‌ها باید تسریع شود
آیت الله نوری همدانی گفت: ما شاهد تلاش و تحول در قوه قضائیه هستیم و تشکر می کنیم و امیدواریم خدمت رسانی که در حال انجام است ارتقاء بیشتری پیدا کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این مرجع تقلید امروز ۳۱ خردادماه در دیدار با حجت الاسلام حکمت علی مظفری، رئیس دیوان عدالت اداری، بر لزوم ارتقای خدمات و تسریع در رسیدگی به پرونده‌های قضایی و صدور آرا تاکید کرد.

این مرجع تقلید با اشاره به نامه ۵۳ نهج البلاغه حضرت امیر المومنین علی (ع) خطاب به مالک اشتر هنگام اعزام به سرزمین مصر، اظهار کرد: حضرت امیر المومنین علی (ع) در این نامه ویژگی‌های قضات را ذکر کردند؛ بنابر فرمایش مولای متقیان حضرت علی (ع) قضات باید پر حوصله باشند و سعه صدر داشته باشند؛ کسانی باشند که تطمیع نشوند؛ کسانی که در قضاوت دقت و سرعت عمل داشته باشند.

وی زمان رسیدگی به پرونده ها را طولانی دانست و افزود: روند رسیدگی‌ها باید تسریع شود؛ چهار ماه زمان زیادی است. اگر حجم کار سنگین است تعداد نفرات را افزایش دهید و یا افرادی را بر کرسی قضاوت بنشانید که دقت و سرعت عمل را توامان داشته باشند. حضرت امیر المومنین (ع) به بسیاری از مسائل قضایی در همان مسجد کوفه رسیدگی می کردند.

این مرجع تقلید اضافه کرد: مردم و مراجعین می‌خواهند در اسرع وقت به پرونده ها و مشکلاتشان رسیدگی شود.

وی تحول در دستگاه قضایی در سال‌های اخیر را مثبت ارزیابی کرد و گفت: ما شاهد تلاش و تحول در قوه قضائیه هستیم و تشکر می کنیم و امیدواریم خدمت رسانی که در حال انجام است ارتقاء بیشتری پیدا کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه