اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اعمال قانون بیش از ۹۰۰ هزار موتورسیکلت در طرح۱۰

اعمال قانون بیش از ۹۰۰ هزار موتورسیکلت در طرح۱۰
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای موفقیت آمیز طرح ۱۰ برای ساماندهی موتورسیکلت سواران در پایتخت خبر داد و گفت کهاز زمان اجرای این طرح در زمستان سال گذشته تاکنون بیش از ۹۰۰ هزار موتورسیکلت متخلف شناسایی و اعمال قانون شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ فیروز کشیر با اشاره به تخلفات موتورسیکلت‌ها گفت: طرح ۱۰ پلیس راهور که درباره انضباط بخشی و تردد ایمن موتورسیکلت‌هاست از ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ آغاز شد و هنوز ادامه دارد. برخورد با موتورسواران متخلف از جمله درخواست های مردم از پلیس بود. همچنین آمارها به ما نشان می‌دهد که میزان تصادفات موتورسیکلت‌ها بسیار بالاست به همین دلیل پلیس مجبور به اجرای این طرح برای حفظ جان افراد بود.

وی در پاسخ به این پرسش که با چه تخلفاتی در این طرح برخورد می‌شود؛ گفت:‌ در این طرح به تخلفات موتورسیکلت سواران اعم از نداشتن کلاه ایمنی، تردد در خطوط ویژه، تردد خلاف جهت و حمل بار غیرمتعارف برخورد می‌شود.  

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره آمارها ادامه داد: در سه ماهه پایانی سال گذشته و در واقع زمان شروع این طرح، بیش از ۴۴۱ هزار فقره اعمال قانون نسبت به موتورسیکلت‌ها انجام شده است. همچنین در سه ماهه ابتدایی امسال، بیش از ۵۲۱ هزار فقره اعمال قانون انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است. سال گذشته نیز، ۱۴ هزار موتورسیکلت با کفی توقیف شده‌اند، همچنین ۲۵ هزار دستگاه موتورسیکلت به صورت ساعتی متوقف شدند. در سال جاری نیز، ۲۰۰۰ دستگاه با کفی توقیف شدند و ۲۹ هزار دستگاه به صورت ساعتی متوقف شدند. در مجموع می‌توان گفت که از زمان اجرای طرح ۱۰ تا کنون بیش از ۹۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت اعمال قانون شده‌اند.

وی با اشاره به تخلف پوشش پلاک افزود: در سال گذشته، ۹۹ هزار فقره تخلف پوشش پلاک کشف شده و در این زمینه ۵۰۰۰ دستگاه توقیف شد. در سال جاری نیز، ۸۳ هزار دستگاه موتورسیکلت این تخلف را مرتکب شدند که ۱۹۵ دستگاه به این خاطر توقیف شدند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: با اجرای این طرح، بر اساس آمار، پوشش پلاک‌ها ۳۳ درصد کاهش یافت. همچنین آشکارسازی ۲۹ درصد و حمل بار غیرمتعارف ۲۰ درصد کاهش یافت. اما متاسفانه تردد در خطوط ویژه هنوز وجود دارد و ۲۰ درصد نیز افزایش یافته است.

کشیر با اشاره به اجرای طرح موتوریار گفت: این طرح هنوز در حال اجراست و آموزش همکاران من به موتورسیکلت سواران هنوز ادامه دارد. در سه ماهه پایانی سال گذشته، ۴۳ هزار نفر و در سه ماهه سال جاری ۳۷ هزار نفر در این طرح آموزش دیدند.  

وی درباره حمل بار غیرمتعارف از سوی موتورسیکلت سواران نیز اظهارکرد: متاسفانه شاهد هستیم که عده‌ای از موتورسواران، به اندازه یک وانت، به موتور بار می‌زنند در صورتیکه این امر هم خلاف قانون است و هم باعث واژگونی می‌شود. بر اساس ماده ۱۶۸ آئین نامه، موتورسیکلت سواران نباید برا غیرمتعارف حمل کنند، بنابراین با این مسئله نیز برخورد می‌شود.

به گفته معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در سال گذشته حدود  ۴۰۰۰ فقره و در سال جدید حدود ۵۰۰۰ فقره برخورد با این تخلف نیز صورت گرفته است.  

وی با اشاره به علت مرگ بیشتر موتورسواران افزود: بر اساس ماده ۱۶۴ آئین نامه راهنمایی و رانندگی، رانندگان و سرنشینان هر نوع موتورسیکلت یا دوچرخه ای باید از کلاه ایمنی در طول تردد استفاده کنند بنابراین پلیس با این تخلف برخورد می‌کند. متاسفانه ۷۰ درصد علت فوت موتورسواران، ضربه سنگین به سر به خاطر عدم استفاده از کلاه ایمنی است.  

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: سال‌ها طول کشید که پلیس راهور توانست با اقدامات فرهنگی و اجرای طرح‌های مختلف، استفاده از کمربند ایمنی را برای رانندگان خودروها نهادینه کند. بنابراین اجرای این طرح ۱۰ نیز تا نهادینه شدن رعایت اصول ایمنی و استفاده از کلاه استاندارد توسط موتورسیکلت سواران ادامه خواهد داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه