logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

حاجی‌بابایی در صحت علنی مجلس:

بانک‌ها همراهی لازم برای پرداخت تسهیلات ندارند

بانک‌ها همراهی لازم برای پرداخت تسهیلات ندارند
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه بانک‌ها همراهی لازم برای پرداخت تسهیلاتی مصوب مجلس ندارد و این باعث نارضایتی مردم و تولید کنندگان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا حاجی‌بابایی در جلسه علنی شنبه دوم خرداد ۱۴۰۳ و در جریان بررسی گزارش وزیر اقتصاد درباره روند حمایت از تولید و اشتغال پایدار و رشد تولید در جمع‌بندی اظهار کرد: در بودجه سال ۱۴۰۲، ۳۱ همت برای تولید در نظر گرفته شد که با احکامی بودجه به ۷۷ همت رسید که از میزان ۳۱ همت عملیاتی شده، همچنین از این مقدار تنها ۱۳۴۷ همت نقدی و بقیه اوراق قرضه است.

وی ادامه داد: علاوه بر این ۱۰۰ همت تکلیف بانک‌ها بوده که به خوبی عملیاتی نشده است؛ لذا بانک‌ها انباشت این مبالغ را دارند و نظارتی بر کار آن‌ها نمی‌شود. قرار بود ۳۱ همت در سال ۱۴۰۲ به صورت تلفیقی به بانک‌ها داده شود که تا ۳ برابر افزایش پیدا کند اما بانک‌ها همراهی لازم و کافی در این رابطه نداشتند.

حاجی‌بابایی یادآور شد: باید ۷۰ درصد از ۳۱ همتی برا تولید ۱۴۰۲ برای تولید به استان‌ها داده شود منتها گزارش هیات امنای استان‌ها حاکی از این است که صرفا ۲۰ درصد از سهم مرتبط با استان‌ها عملیاتی شده و نظارتی در این رابطه نیست. لازم است وزیر اقتصاد در این باره نظارتی کند.

وی با اشاره به بودجه تولید در سال ۱۴۰۳، بیان کرد: در بودجه سال ۱۴۰۳، ۳۱ همت اعتبار برای تولید پیش بینی  شده که ۷۰ درصد آن معادل حدود ۲۲ همت در اختیار استان‌ها است؛ ویژگی بودجه امسال این است که باید این کار ماهانه انجام بپذیرد و یک دوازدهم پرداخت شود و صدرصد تخصیص یافته تلقی شود. انتظار می رود دولت این بودجه را بر اساس یک دوازدهم در اختیار استان‌ها قرار دهد.

نایب‌ رئیس مجلس افزود: متاسفانه بانک‌ها همراهی لازم برای پرداخت تسهیلاتی مصوب مجلس ندارد و این باعث نارضایتی مردم و تولید کنندگان شده است، افرادی که قرار بود تسهیلات برای ایجاد اشتغال خرد در اختیار آنان قرار گیرد.

حاجی‌بابایی بیان کرد: ارز  ۲۸۵۰۰ تومانی برای برخی اقلام اجرایی نشده است قرار کارهایی همچون اعطای کالابرگ به عنوان مکمل کار صورت گیرد اما به خوب انجام نشده یا اینکه آثار بیرونی آن گرانی‌های عجیب و غریبی در برخی اقلام مانند شکر حبوبات و این قبیل اقلام است

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه