به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز؛ پس از برگزاری دوره مربیگری و مدرسی تنیس روی میز سطح دو جهانی به مدرسی احمد الدولتی از کشور مصر، افشین نوروزی به عنوان مدرس در این دوره برگزیده شد.
دوره مربیگری سطح ۲ جهانی با ۲۰ شرکت کننده برگزار شد که پس از آن ۸ شرکت کننده از سوی مدرس این دوره به عنوان افراد واجد شرایط حضور در دوره ی مدرسی پذیرفته شدند که از میان شرکت کنندگان در دوره مدرسی، افشین نوروزی با کسب عالی ترین نمره در بخش عملی و تئوری به عنوان مدرس رسمی ITTF انتخاب شد.
دوره ی مربیگری و مدرسی تنیس روی میز سطح ۲ جهانی «المپیک سولیداریتی» با همکاری کمیته ملی المپیک کشورمان به مدت 10 روز در آکادمی ملی المپیک و آکادمی امیر احتشام زاده در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار شد.
ارسال دیدگاه