اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حاجی دلیگانی در گفتگو با دانا مطرح کرد؛

رشد 30 درصدی صادرات گاز در دولت سیزدهم

رشد 30 درصدی صادرات گاز در دولت سیزدهم
نماینده برخوردار، شاهین شهر و میمه اصفهان در مجلس به بیان توضیحاتی درباره اقدامات دولت سیزدهم در حوزه رشد سرمایه گذاری خارجی در زمینه نفت و گاز پرداخت و گفت: دولت سیزدهم در حوزه تجارت نفت و گاز موفق عمل کرده و منجر به توسعه تجارت نفت به میزان ۳۰۰ درصد شده است و تجارت گاز نیز ۳۰ درصد افزایش یافته است.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، درباره اقدامات دولت سیزدهم در حوزه رشد سرمایه گذاری خارجی گفت: دولت سیزدهم به این جهت که از بخش تجاری و صنعت نفت و گاز و همچنین ظرفیت منطقه ای ایران که حاصل تلاش سالیان متمادی ما در منطقه است استفاده کردند، می توان گفت دولت سیزدهم در زمینه توسعه ارتباطات نفت و گاز اقدامات موثری داشته است. 

این نماینده مجلس دوازدهم ادامه داد: دولت سیزدهم در حوزه تجارت نفت و گاز موفق عمل کرده و منجر به توسعه تجارت نفت به میزان ۳۰۰ درصد شده است و تجارت گاز نیز ۳۰ درصد افزایش یافته است. 

این نماینده مجلس دوازدهم خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم یک همگرایی بین وزارت امور خارجه و وزارت نفت شکل گرفت و از طرفی رشد اقتدار منطقه ای ایران در دولت سیزدهم باعث شد که نتیجه آن را در رشد صادرات نفت و گاز و همچنین رشد سرمایه گذاری خارجی ببینیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: افزایش تجارت نفت و گاز در دولت باعث شده است که درآمد بیشتری نصیب کشور شود و این درآمد بیشتر باعث شده با کسری بودجه کمتری رو به رو شویم. 

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در راستای افزایش بهره وری در حوزه نفت و گاز هم تلاش زیادی شده تا از هدر رفت انرژی جلوگیری شود. وزیر نفت هم در صحن علنی مجلس گزارش داد که در 3 سال اخیر بیش از 23 میلیارد دلار قرارداد در این حوزه امضا شده است که این میزان سرمایه گذاری منجر به رشد و توسعه میادین نفت و گاز در کشور و توسعه زیرساخت ها می شود.

حاجی دلیگانی بیان کرد: اجرای طرح های توسعه ای برای بهینه سازی پالایشگاه های جدید و احداث چند پتروپالایشگاه از جمله این اقدامات بوده است. رشد بخش نفت و گاز تاثیر به سزایی در رشد اقتصادی کشور دارد و در این چند ساله بخش عمده ای از رشد اقتصادی ناشی از همین اقدامات در حوزه نفت و گاز بوده است.

مصطفی قهرمانی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه