logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سلیمی در گفتگو با دانا: 

زمزمه های گرانی بنزین توسط پزشکیان ما را یاد روحانی می اندازد

زمزمه های گرانی بنزین توسط پزشکیان ما را یاد روحانی می اندازد
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: مشاوران مسعود پزشکیان با طرح مسئله گران کردن بنزین و آب و برق به دنبال تشکیل دولت سوم حسن روحانی هستند.

علیرضا سلیمی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اظهارات رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان مبنی بر اینکه ما بنزین، آب و برق را بشکلی گران می کنیم که مردم نگران نشوند گفت: این حرف ها ما را یاد گرانی عجیب و غریب بنزین در دولت آقای روحانی می اندازد که رئیس جمهور وقت گفت خودم هم صبح شنبه فهمیدم که بنزین گران شده است.

وی با اشاره به اینکه ظاهرا مشاوران و اطرافیان آقای پزشکیان قصد دارند به وی قرص خواب آور بدهند و هر کاری دلشان می خواهد بکنند، ادامه داد: مسعود پزشکیان می گوید من متوجه نمی شوم و باید کارشناسان درباره این مسائل توضیح دهند، با این شرایط کارشناسان وی که از اعضای دولت حسن روحانی هستند قصد دارند دولت سوم روحانی را به اسم آقای پزشکیان تشکیل دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: مشاوران مسعود پزشکیان، آخوندی، زنگنه، ظریف و اردکانیان هستند که یا اعتقاد دارند پالایشگاه سازی کثافت کاری است یا به نساختن مسکن افتخار می کنند؛ اینها هیچ دستاورد تازه ای برای مردم نخواهند داشت، مگر ادامه مسیر دولت حسن روحانی در کشور.

سلیمی با بیان اینکه اصحاب و یاران پزشکیان به دنبال خُرد کردن مردم زیر چرخ توسعه هستند، خاطرنشان کرد: باور اطرافیان پزشکیان آن است که آنقدر باید زندگی در تهران گران شود که کسی توان زندگی کردن در  آن را نداشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه