logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

منابع آگاه:

نتانیاهو به دنبال برقراری حکومت نظامی در غزه است

 نتانیاهو به دنبال برقراری حکومت نظامی در غزه است
منابع نزدیک به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) از تصمیم وی برای برقراری حکومت نظامی در نوار غزه پرده برداشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وبگاه «عرب۴۸» در این باره گزارش داد: اظهارات مقامات اسرائیلی نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم، حاکی از تمایل وی به ایجاد یک حکومت نظامی در نوار غزه علی‌رغم توانایی بالای مقاومت پس از حدود ۹ ماه جنگ است.

طبق گفته این منابع، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تنها کسی است که با حکومت نظامی در نوار غزه مخالفت کرده است.

گالانت در این باره گفته است: اگر اسرائیل در غزه حکومت نظامی برقرار کند، هزاران سرباز در طول چند سال کشته خواهند شد و علاوه بر آن اسرائیل در دفاع از خود در جبهه‌های دیگر از جمله لبنان و ایران با مشکل روبرو خواهد شد.

وبگاه عبری «زیمان یسرائیل» در این باره نوشت: سیاست حکومت نظامی به صورت علنی مورد بررسی قرار نگرفته است، اما در صورت عدم وجود یک برنامه استراتژیک، کابینه در تلاش است تا اسرائیلی‌ها را فریب دهد.

این رسانه همچنین گزارش داد: پایان سال اول جنگ نزدیک است و کابینه هیچ برنامه‌ای ندارد و هیچ تمایلی به انجام تحقیقات وجود ندارد و در صورت حضور نظامی دائمی در غزه، پایانی برای جنگ وجود نخواهد داشت.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

با گذشت ۲۷۰ روز از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رزمندگان مقاومت همچنان ضربات سنگینی را به اشغالگران وارد می‌کنند و با تغییر روش‌های مبارزه خود، کمین‌های پیچیده و جنگ چریکی علاوه بر وارد کردن دشمن به یک جنگ فرسایشی، ارتش رژیم اشغالگر را سردرگم کرده‌اند.

در همین راستا و علی‌رغم اذعان مقامات سابق و فعلی رژیم صهیونیستی به ناتوانی ارتش این رژیم در شکست دادن جنبش حماس، یک رسانه عبری اخیرا از تصمیم کابینه رژیم اشغالگر برای اعلام پیروزی دروغین علیه این جنبش پرده برداشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه