logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آرای اعضای مجمع وظیفه‌ام را سنگین‌تر کرد؛

صدیقی: فقط ۷۵ درصد از اعتبار عمومی ووشو پرداخت شده/ یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های من زیرساخت است

صدیقی: فقط ۷۵ درصد از اعتبار عمومی ووشو پرداخت شده/ یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های من زیرساخت است
رئیس فدراسیون ووشو گفت: یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های من زیرساخت‌های ورزش ووشو است.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو پس از پایان مجمع انتخاباتی و انتخاب مجددش به عنوان رئیس فدراسیون ووشو اظهار‌ داشت: این رای‌گیری کار من برای سال‌های پیش رو را سخت‌تر کرد و وظیفه من سنگین‌تر شد. از همه اعضای مجمع که به بنده اعتماد داشتند تشکر می‌کنم و امیدوارم روند رو به رشد ووشو را بار دیگر با حمایت آن‌ها ادامه دهیم.

او گفت: خدا را شکر می‌کنم که حمایت خوبی از بنده شکل گرفت و اعضای مجمع بنده را برای ۴ سال آینده به عنوان رییس فدراسیون انتخاب کردند. امیدوارم روند رو به رشد ووشو را باهم ادامه دهیم. از وزارت ورزش هم تشکر می‌کنم که انتخابات را در زمان مقرر و طبق اساس نامه مجامع فدراسیون‌ها برگزار کرد تا هیچ خللی در کار پیش نیاید.

صدیقی با اشاره به سال پر ترافیک ووشو، تصریح کرد: تیم‌های ملی خود را برای مسابقات مختلف از‌ جمله قهرمانی آسیا و جهان ووشو و همچنین قهرمانی جهان کوراش آماده می‌کنند. همه تلاش خود را می‌کنیم تا بهترین عملکرد را در این رقابت‌ها داشته و بار دیگر ووشوی ایران افتخار آفرین شود‌.

او درباره عدم انتخاب نایب رئیس بانوان فدراسیون نیز گفت: فرصت خواستیم تا برای نایب رییس بانوان رای گیری‌ مجدد شود و در مجمع عادی صورت می‌گیرد.

صدیقی در پاسخ به سئوال دانا درباره اصلی‌ترین اهداف خود برای ۴ سال آینده نیز گفت: یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های من زیرساخت‌های ورزش ووشو است. شرایط سختی داریم و وزارت ورزش هم کمک می‌کند، اما من فکر می‌کنم نیاز هست توجه بیشتری به این رشته شود. یکی از مشکلات اساسی‌ ما خوابگاه است. خوابگاه‌های ورزشی که محدود هستند. یکی از خوابگاه‌هایی که در اختیار ما و در ورزشگاه آزادی بود تعطیل شده و این موضوع برای ورزش کشور خوب نیست.

او افزود: تا ۲۰ روز آینده نزدیک به ۶۰ ورزشکار ما وارد اردو شده و به دیگر ورزشکاران ما می‌پیوندند. همین موضوع نشان می‌دهد که تا چه اندازه از نظر زیر ساخت نیاز به رشد داریم. امیدوارم در ۴ سال آینده این اتفاق را رقم بزنم. برای کوراش نیز تاتامی‌های لازم را وارد کردیم که کار بزرگی بود، چرا که پروسه وارد کردن این لوازم هم کار راحتی نبود. امیدوارم برای تالو و ساندا هم اتفاقات خوبی رقم بزنیم.

صدیقی در پاسخ به دیگر سوال دانا که آیا از میزان پرداخت بودجه فدراسیون ووشو رضایت دارد، توضیح داد: این مهم که توسط وزیر ورزش صورت گرفت اتفاق بزرگی بود، اما دقیقا ۷۵ درصد از اعتبار عمومی پرداخت شد نه همه مبلغ. با این حال اتفاق خوبی بود که قبلا این اتفاق نمی‌افتاد. امیدوارم این روند کمک و اعتبار ادامه پیدا کند.

رئیس فدراسیون ووشو در پایان صحبت‌های خود گفت: روز جمعه انتخابات ریاست جمهوری است، به عنوان عضو کوچک ورزش خواهش می‌کنم رئیس جمهور آینده به ورزش کشور توجه ویژه کنند چون قهرمانان ما به امکانات و تجهیزات زیادی نیاز دارند. ورزش ایران مقتدر است و امیدوارم شرایط‌ خوبی برای قهرمانان فراهم کنیم تا انتظارات ما از خودشان را برآورده کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه