logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

آخرین وضعیت زائران ایرانی در عربستان

آخرین وضعیت زائران ایرانی در عربستان
سازمان حج و زیارت از حضور ۴۰ درصد زائران ایرانی در عربستان اطلاع داد و اعلام کرد: آخرین گروه از زائران ایرانی ۲۴ تیرماه مدینه را به مقصد ایران ترک خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ براساس تازه‌ترین آمار ستاد حج ایران در مکه با خروج ۶۵ هزار و ۴۶ نفر از زائران و عوامل کاروان‌های ایرانی از این شهر، تعداد زائران ایرانی تا بامداد شنبه ۱۶ تیرماه، در مکه بیش از ۲۲ هزار و ۶۰۰ نفر اعلام شد.

به گفته غلامرضا رضایی ـ رئیس ستاد عملیات حج ۱۴۰۳ ـ جمع زائران و عوامل باقی‌مانده در عربستان تا بامداد شنبه ۱۶ تیرماه بیش از ۳۳ هزار و ۱۶۰ نفر است که ۱۰ هزار و ۵۵۹ نفر از آنها  زائر «مدینه بعد» در قالب ۷۵ کاروان هستند که به مدینه منتقل شده‌اند.

او یادآور شد: روند خدمت‌رسانی به زائران در حوزه‌های مختلف به صورت عادی در حال انجام است و پروازهای بازگشت حجاج که از طریق دو فرودگاه مدینه و جده از یکم تیرماه آغاز شده است در اوایل ماه محرم پایان می‌یابد.

علی اصغری ـ رئیس ستاد حج ایران در مدینه ـ نیز گفت: بکشنبه ۱۷ تیرماه ۱۶۳۰ زائر در قالب ۱۴ کاروان به عنوان آخرین گروه از زائران «مدینه بعد» از مکه به مدینه می‌آیند.

او افزود: زائرانی که به عنوان آخرین گروه وارد مدینه می‌شوند، همگی اهل سنت هستند که به مدت ۵ روز در این شهر حضور خواهند داشت.

رئیس ستاد حج ایران در مدینه گفت: خوشبختانه پس از اطلاع‌رسانی گسترده‌ای که در زمینه قرار ندادن آب زمزم، نوشابه، پاوربانک، شامپو و...در چمدان صورت گرفت، مشکلات در این زمینه به حداقل رسیده و همین مسئله سبب شده که تأخیرهای پروازی به خاطر مشکل چمدان‌ها به حداقل خود برسد.

اضغری افزود: پروازهای انتقال زائران از فرودگاه بین‌المللی مدینه به ایران نیز با تلاش و همدلی همکاران در بخش هواپیمایی با تأخیر بسیار کمتری نسبت به روزهای نخست در جریان است و زائران پس از ۵ روز اقامت در شهر مدینه به کشور منتقل می‌شوند.

به گفته رئیس ستاد مدینه، آخرین پرواز خروجی ویژه زائران از شهر مدینه به ایران روز جمعه ۲۲ تیرماه خواهد بود که حجاج اهل سنت را به کشور منتقل خواهد کرد و آخرین پرواز عوامل اجرایی از شهر مدینه به تهران بامداد روز شنبه (۲۳ تیرماه) خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه