اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

پلیس لندن به دنبال چاقوکش زنجیره‌ای

پلیس لندن به دنبال چاقوکش زنجیره‌ای
پلیس لندن به دنبال مرد چاقوکشی است که در خیابان‌های این شهر بدون انگیزه مشخص به ۴ نفر در موقعیت‌های مختلف که هیچ ارتباطی هم با یکدیگر نداشتند با چاقو حمله کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «یورونیوز» در خبری آورده است کارآگاهان پس از اینکه با چندین قربانی با جراحات قابل توجه مواجه شدند، تصویر دوربین مدار بسته از مظنون به چاقوکشی را منتشر کردند.

در اولین حمله مردی ۴۲ ساله در ساعت ۹:۳۰ صبح چهارشنبه گذشته (۳ ژوئیه) در خیابان «گلنکو» مورد حمله قرار گرفت و از ناحیه گوش دچار جراحت با چاقو شد.

مظنون یک مرد سیاه پوست عضلانی، حدود ۳۵ ساله با موهای تیره صاف و لباس تیره توصیف شده است.

در حمله دیگری، چهار روز بعد در تاریخ ۷ ژوئیه، مرد ۴۱ ساله دیگری توسط مردی که هودی و دستکش سفید پوشیده بود، حدود ساعت ۱۰ صبح نزدیک ایستگاه اتوبوس در همان خیابان مورد حمله با چاقو قرار گرفت و صورت و گلوی او دچار بریدگی شد.

در ساعت ۱۰ شب همان روز در خیابان «فریر» مردی که هودی، تیشرت سفید و شلوار تیره پوشیده بود با چاقو، صورت مردی ۵۷ ساله را خراش داد.

روز بعد، حدود ساعت ۳:۱۰ صبح، مردی ۴۷ ساله در یکی دیگر از خیابان‌های لندن توسط مظنونی که لباس مشکی و کاپشن به تن داشت مورد حمله قرار گرفت و چشم قربانی را زخمی کرد.

پلیس می‌گوید از پیش آمدن این وضعیت بسیار نگران است و حملات پیاپی به چهار نفر مختلف نشان می‌دهد که مظنون یک نفر است. مقام‌های پلیس لندن با انتشار تصویر فرد از شهروندان خواستند هر کس این فرد را در جایی دید سریعا با پلیس تماس بگیرد.

هنوز مشخص نیست انگیزه این فرد چیست و چرا دست به چنین حملاتی می‌زند اما مقام‌های پلیس لندن اعلام کرده‌اند گشت‌زنی نیروهای خود را در محدوده‌هایی که این حملات صورت گرفته افزایش داده‌اند تا بتوانند هرچه سریعتر ضارب را دستگیر کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه