logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بوی باروت در مدارس غزه؛ پناهگاه‌هایی که ناامن شدند

بوی باروت در مدارس غزه؛ پناهگاه‌هایی که ناامن شدند
رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ علیه نوار غزه همواره مراکز آموزشی به‌ویژه مدارس وابسته به سازمان ملل را هدف قرار داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میزان، ارتش رژیم صهیونیستی به‌تازگی مدرسه  سازمان ملل و یک «منطقه امن» در نوار غزه را بمباران کرد.

به گفته مقام‌های محلی، دست‌کم ۴۲ فلسطینی درپی این حمله به شهادت رسیده و ده‌ها نفر دیگر مجروح شدند.

در حمله‌های رژیم صهیونیستی، مدرسه الرازی سازمان ملل در اردوگاه آوارگان مرکزی النصیرات و یک خیابان اصلی در جنوب منطقه المواصی که هزاران آواره فلسطینی در آن پناه گرفته بودند، هدف حمله قرار گرفت.

دست‌کم ۲۵ نفر در حمله اشغالگران به مدرسه الرازی و ۱۷ نفر در المواصی به شهادت رسیدند. در این حمله‌ها بیش از ۷۰ نفر نیز مجروح شدند.

بمباران الرازی ششمین حمله رژیم صهیونیستی به مدارس وابسته به سازمان ملل و آژانس‌های آن در ۱۰ روز گذشته است.

ویدیوهای تایید شده از سوی آژانس راستی‌آزمایی الجزیره، مرد جوانی را نشان می‌دهد که بقایای موشک‌هایی را که به مدرسه اصابت کردند، حمل می‌کند. این مرد جوان، گفت: نمی‌توانم صحنه وحشتناک بمباران را توصیف کنم.

محمد مشمش، یک روزنامه‌نگار محلی نیز در میان شهدا بود. شهادت مشمش، شمار خبرنگاران شهید شده در جنگ غزه را به ۱۶۰ نفر رساند.

آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل (آنروا) اعلام کرد که نیروهای رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ در اکتبر گذشته (مهر ۱۴۰۲)، نزدیک به ۷۰ درصد از مدارس این آژانس در غزه را هدف قرار داده‌اند.

بیانیه این آژانس می‌گوید که بیش از ۹۵ درصد از این مدارس در زمان هدف قرار گرفتن به‌عنوان پناهگاه استفاده می‌شدند. ۵۳۹ نفر که در تاسیسات آنروا پناه گرفته بودند، جان باختند.

حماس هم با صدور بیانیه‌ای بمباران عمدی آوارگان در مدرسه الرازی آنروا در اردوگاه النصیرات و منطقه المواصی در غرب شهر خان‌یونس را که منطقه امن اعلام شده بود، محکوم کرد.

حماس با تاکید بر اینکه متحد سرسخت رژیم صهیونیستی، یعنی آمریکا، در نسل‌کشی غزه شریک بوده است، گفت: این یک اقدام وحشیانه و شرم‌آور بوده که زخمی بر بشریت است.

حمله‌های هوایی رژیم صهیونیستی به این مدرسه و اردوگاه آوارگان با وجود عقب‌نشینی یا کاهش حمله‌های زمینی از سوی ارتش اشغالگر در شمال و جنوب نوار غزه انجام شد. مردم غزه یکی از مرگبارترین هفته‌ها را در نوار غزه از زمان آغاز جنگ تجربه کردند. براساس آمارها، دست‌کم ۴۷۰ فلسطینی بین ۹ تا ۱۵ جولای (۱۹ تا ۲۵ تیر) به شهادت رسیدند.

ارتش رژیم صهیونیستی با وجود اینکه منطقه ساحلی المواصی را منطقه امن تعیین کرده بود و فلسطینی‌هایی که از حمله‌های زمینی فرار می‌کردند به آنجا پناه می‌بردند، بارها آن را هدف قرار داد.

فیلیپ لازارینی، رئیس آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل (آنروا) به‌تازگی گفته بود: از زمان آغاز جنگ، دو سوم مدارس آنروا در غزه هدف حمله قرار گرفته، برخی بمباران شده و بسیاری از آن‌ها به شدت آسیب دیده‌اند.

لازارینی همچنین گفت: مدارس از مکان‌های امن آموزش و پرورش و امید برای کودکان به سرپناه‌های شلوغ و اغلب به محل مرگ و فلاکت تبدیل شده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه